Super ţinuta mea - Mihaela Dusan

Cătălin Vălean
December 6, 2016
December 6, 2016

”Am ales o ţinută cu influenţe rock, în care dresul plasă şi fusta mini din piele sunt elementele centrale. Pentru a contabalansa ţinuta, am adăuga o pereche de botine cu toc mediu, gros. Jacheta din blană nu putea lipsi din ecuaţie.” – spune Mihaela despre outfit-ul său.

Opinia stilistului: O ţinută cu iz 90s, uşor rock’n’roll şi care mă duce cu gândul la un personaj feminin tip Penny Lane din filmul Almost Famous. Cel mai tare mă bucură să văd cum fusta de piele combinată cu dresul de plasa sunt temperate cu tact prin intermediul jachetei supradimensionate şi a clasicului t-shirt, capabil să salveze orice situaţie (dacă e cazul). Acest tip de coafură messy reprezintă tuşa necesară pentru a întregi acest look cu o direcţie clară, transmisă într-o manieră actuală şi coerentă. 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !