Super ținuta mea - Mihaela Dusan

Cătălin Vălean
January 6, 2018
January 6, 2018

”Mi-am dorit un look fresh și colorat – pentru asta am mixat mai multe piese cu tentă roșiatică în texturi diferite, la care am adăugat o pereche de sandale tip Mary Jane cu imprimeu leopard și o poșetă din piele întoarsă bej.” – a descris Mihaela super ținuta aleasă.

Părerea stilistului: Cu o doză retro și elemente reprezentative pentru estetica ‘preppy’, acest look are tot ce mi-aș dori în materie de streetwear, cu atât mai mult că îmi amintește de ‘Clueless’. Nuanțele pământii sunt combinate impecabil, iar texturile și motivele sunt dispersate în așa fel încât să flateze silueta. Fusta plisată tartan este o piesă cu istorie, integrabilă într-o sumedenie de contexte, dar aici reușește să primească consistență prin completarea cu perechea de Mary Janes cu animal print. Singura mea sugestie este legată de cercei: îmi place ideea de creole, dar era nevoie neapărat de o nuanță de auriu pentru această paletă cromatică.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !