Super Ținuta Mea - Mihaela Sava

Cătălin Vălean
August 7, 2017
August 7, 2017

De câțiva ani mă autointitulez „rider urban”. Și datorită faptului că nu depun efort la deplasare pot să port ținute relaxate și colorate. Pentru acea zi am optat pentru o fustă cloș făcută de cei de la Violette Boutique pentru mine, un crop top Asos și, așa cum era de așteptat pentru o deplasare cu trotineta, o pereche de încălțări sport. Rucsacul sport Castel Madama aduce încă o pată de culoare ținutei, iar mini bestia Joyor pe care o conduc a devenit deja un accesoriu esențial.

Părerea stilistului: Sunt și voi fi mereu un fan al ținutelor ludice. Deși compoziția este una relativ simplă, Mihaela a intuit foarte bine atunci când a ales acest mixt de texturi și culori deoarece rezultatul final este unul coerent, efortless și plin de viață. Sunt de acord că perechea de sneakers reprezintă o opțiune foarte cool și imprevizibilă, dar aici aș fi optat pentru o pereche de bascheți clasici Vans, ideali pentru a susține acest demers Lolita.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !