Super Ținuta Mea - Noemi Meilman

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

July 30, 2017
July 30, 2017

Komono-ul meu a fost primit cadou de la mamaie, mătușa tatălui meu, când s-a căsătorit, cca 1937, 1938; l-a primit de la soția atașatului cultural al României, care fusese la Tokyo. Mamaie i l-a dat cadou mamei, când s-a căsătorit. Iar mama mi l-a dăruit prin 2008. Avea căptușeala distrusă de timp și câteva flori din broderia manuală erau deteriorate. L-am dus la designerul Ana Alexe, care face des câte o colecție de kimono-uri; Ana l-a recondiționat și l-am scos în stradă. Este piesa mea preferată, pe care o port peste shorturi, cu tee-uri XXL și flip-flops, ținuta preferată de vară – spune Noemi, despre look-ul ei.

Părerea stilistului: Un kimono vintage spectaculos, bine adus în actualitate de stylingul realizat. Încălțămintea comodă și geanta ne spun cumva că aceasta este o ținută obișnuită pentru Noemi, și nu că s-a gătit în mod special pentru evenimentul la care participa. În plus, îmi place – și punctăm pozitiv – atitudinea relaxată și coafura nonșalantă.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !