Super Ținuta Mea - Oana Preda

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

July 28, 2017
July 28, 2017

De ceva vreme îmi plac look-urile simple cu accente masculine, motiv pentru care cămașa bărbătească albă e nelipsită din garderoba mea. Cel mai ușor și versatil mod de a o asorta rămâne combinația cu jeans, iar pentru a evita banalul am ales să port mânecile desfăcute și să adaug, prin intermediul pantofilor, o pată de culoare! – spune Oana, despre look-ul ei.

Părerea stilistului:  O apariție fashion, o ținută bine gândită și strunită. Îmi plac foarte mult cămașa și felul lejer în care este ea purtată. Accentele de culoare sunt bine plasate – roșul rujului și al încălțămintei, dar mi-ar fi plăcut o sandală și mai simplă sau, de dragul show-ului, niște cizme de cowboy.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !