Super Ţinuta mea - Renata Bota şi Christian Balazs

Cătălin Vălean
June 30, 2017
June 30, 2017

De fiecare dată când suntem într-un city break, optaăm pentru ţinute urban cool, în care să ne simţim confortabil. Am purtat o pereche de jeanşi actuali, combinaţi cu un tricou cu mesaj şi cu un sacou alb, oversized. Ţinuta am completat-o cu o geantă in dungi, care a reuşit să scoată look-ul din anonimat şi, totodată, a completat direcţia vizuală punctată de pantalonii lui Christian – care a mizat pe un outfit black and white – spune Renata, despre look-urile lor. 
 
Părerea stilistului: Ţinutele coordonate de cuplu riscă, de cele mai multe ori, să ajungă într-un stadiu vizibil studiat, motiv pentru care mă bucur să observ amprenta personală a fiecăruia, încorporată într-o manieră degajată, cool. În cazul Renatei, apreciez că nu îi este frică de elemente lose-fit pentru că, da, poţi compune o ţinută extrem de feminină şi astfel. Pardesiul, clasic prin definiţie, primeşte un aer modern prin asocierea cu tricoul, jeanşii şi sneakerşii, iar geanta îndeplineşte o funcţie importantă: datorită motivului grafic, animează întreaga compoziţie. Christian abordează un smart-casual compus ca la carte. Piesa mea preferată este, fără doar şi poate, perechea de pantaloni în dungi, genul de piesă care poate contura cu uşurinţă un personaj, indiferent de intenţie. În acest context relaxat de streetstyle, tricoul alb basic este esenţial, un element-cheie în orice uniformă de stradă cu iz cool. 
 
 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !