Super Ținuta Mea - Roxana Sarafolean

Cătălin Vălean
August 29, 2017
August 29, 2017

Ador hainele vintage și îmi place la nebunie să le combin cu elemente moderne, cu o broșă sau cu o poșetă cu formă geometrică. Piesele vintage reușesc să îmi ofere un look unic, nu prea ai cum să dai de altcineva îmbrăcat ca tine. Ideal ar fi să nu avem ținute compuse doar din piese vintage, ci sa le combinăm cu cele actuale. Consider că toate magazinele vintage sunt ca o lădiță cu comori, mereu gasesti accesorii sau haine unice cu un aer vintage – glam – spune Roxana, despre look-ul ei.

Părerea stilistului:

Un „classic with a twist” reușit, in care atenția la detalii primează și, în mod inevitabil, face diferența. Încălțămintea retro, tivul nefinisat al unei fuste care altfel însumează tot ceea ce e clasic, atât în ceea ce privește forma, cât și materialul din care este făcută, reprezinta aspectele principale care ridică această apariție la nivel de „super ținută”. Acestea fiind spuse, consider totuși că o pereche de ochelari cu mai multă personalitate, de exemplu un model „cat-eye” cinstit, ar fi contribuit mai bine la conturarea acestui tip de personaj.

 

 

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !