Super ținuta mea - Stefania Petrică

Cătălin Vălean
December 3, 2017
December 3, 2017

„Iubesc piesele vestimentare simple, fără vârstă, ușor de purtat în tot felul de combinații și care echilibrează orice ținută. Puloverul albastru regal, blugii evazați și poșeta sunt piese de care nu mă voi despărți curând. Insă, mă asigur întotdeauna că ținuta conține și detalii actuale, care o scot din anonimat: în cazul acesta, am ales un sacou cu buzunare din blană artificială și am adăugat cercei supradimensionați.” – ne-a dezvăluit Stefania despre look-ul ales.

Opinia stilistului: O ținută relaxată de zi, construită corespunzător în jurul unor elemente clasice ‘with a twist’. Un ansamblu atât de sobru avea într-adevăr nevoie atât de o pată subtilă de culoare (nuanța de albastru cobalt mi se pare perfect aleasă în această ecuație), cât și de micile detalii de croi și din accesorizare. Inserția de blană de pe sacou da un aer fresh, ceea ce pare a fi o pereche de cercei cu accente ‘glam’ contrastează în doza potrivită aceste intenții casual, iar jeanșii 70s conturează o siluetă extrem de chic pentru 2017. Singura mea obiecție este legată de încălțăminte, nu pentru că nu s-ar potrivi în context ca estetică, ci pentru că existau alternative mult mai viabile.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !