Vedete

Superba Sophia Loren a împlinit 87 de ani! Are aceeași grație, eleganță și frumusețe ca la 30 de ani

maria.apostol
September 22, 2021 12:50 PM

Actrița Sophia Loren a împlinit 87 de ani, dar sfidează ca nimeni alta trecerea timpului!

A fost cea mai fotografiată femeie din lume și un sex-simbol pentru generații întregi. Sophia Loren nu-și arată deloc vârsta și uimește cu fiecare apariție a ei, fiind la fel de elegantă și seducătoare ca în tinerețe.

Superba Sophia Loren a împlinit 87 de ani!

Sophia Villani Scicolone s-a născut pe 20 septembrie 1934. După ce și-a trăit copilăria în mare parte în timpul războiului, ea a început să facă primii pași spre celebritate la vârsta de 14 ani, când a început să participe la concursuri de frumusețe și interpretând roluri mici în filme artistice.

Primele roluri le-a avut în filmele lui Vittorio de Sica, regizorul care a descoperit-o. În 1950 a participat la Miss Italia, unde a câștigat titlul de Miss Eleganza, creat special pentru ea. De aici a fost un drum scurt până la Hollywood și la întâlnirile ei cu mari actori ai vremii, premiile, iubirile, familia și faima.

Actriţa arată senzaţional şi în ziua de azi. Recent, a terminat filmările pentru o nouă producţie, ” The Life Ahead”, după o pauză de 10 ani, în regia unuia dintre fiii săi, Edoardo Ponti şi produsă de Netflix. Ultima apariţie pe platourile de filmare a avut-o chiar anul trecut, cu ocazia filmărilor la acest film.