Fashion

Supreme, colecție aniversară 25 de ani! S-au folosit mii de cristale Swarovski

nicoleta.ispasescu
April 26, 2019 12:59 PM

Pentru a sărbători aniversarea de 25 de ani, Supreme a lansat o colecție capsulă și o versiune nouă a logo-ului său iconic, folosind mii de cristale Swarovski, pentru realizarea lui.

Marea lansare a magazinului Supereme a avut loc în New York, pe strada Lafayette, în Aprilie 1994.

Inițial brandul Supreme a început ca un susținător puternic al skaterilor, sprijinind artiști locali.

Ulterior, Supreme s-a dezvoltat mult, reușind să dețină 11 magazine în Statele Unite, Japonia și Europa. Bineînțeles că s-au extins dincolo de lumea skateboarding-ului, pentru a crea un brand de modă, artă, design și stil de viață.

Articolele Supreme sunt prețioase în primul rând datorită rarității lor, pentru că sunt produse în serii restrânse și scoase pe piață destul de rar. Pentru unii fani ai mărcii, Supreme nu reprezintă un simplu logo, ci este mai degrabă un mod de viață.

De cele mai multe ori, fanii label-ului se pun la coadă cu o seară înaintea lansării de noi produse.

Succesul de care se bucură acum James Jebbia, fondatorul mărcii Supreme, a fost clădit în timp, cu muncă și cu foarte multă perseverență. James s-a născut în 1960, în Statele Unite, dar a crescut în Marea Britanie.

Supreme, colecție aniversară 25 de ani! S-au folosit mii de cristale Swarovski

Modelată de către regizorul Larry Clark, o figură la fel de iconică în lumea skateboarding-ului datorită celebrului film „Kids”, colecția capsulă s-a concentrat pe logo-ul „chenar roșu”, care este semnătura brandului. De altfel, logo-ul a devenit preferatul fanilor de-a lungul anilor.

De data aceasta, logo-ul este împodobit cu cristale Swarovski, pentru un aspect care îi oferă cu adevărat un finish „suprem”.

Pentru a realiza colecția a fost nevoie de mii de cristale aplicate manual. Spre exemplu, pentru realizarea unui hanorac s-au folosit 1,201 cristale, iar pentru un tricou 1,161 cristale Swarovski.

Hanoracele vor veni în culorile negru, gri, bleumarin, roșu, în timp ce tricourile vor fi în culorile alb, negru și roșu.

Colecția este disponibilă online și în magazinele din Manhattan, Brooklyn, LA, London și Paris din 25 Aprilie. Prețurile nu au fost comunicate încă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

did you cop?

O postare distribuită de new culture (@thearchivedculture) pe