Surprinde-l cu o coafură nouă! 8 culori de păr pentru Valentine's Day care fac furori pe Instagram

Verdict.ro
February 11, 2018
February 11, 2018

De Valentine’s Day fă-i o surpriză și schimbă-ți look-ul cu o nouă culoare de păr! Am găsit pentru tine opt culori de păr pentru Valentine’s Day care fac furori pe Instagram în această perioadă.

Au mai rămas trei zile până la Valentine’s Day și nu ai reușit încă să găsești un cadou potrivit? Avem o idee pentru tine! Surprinde-l cu o schimbare de look! Am găsit pe Instragram opt nuanțe de păr extrem de populare în această perioadă cu care sigur o să-i ajungi la inimă:

1. Prima propunere este pentru persoanele care nu sunt încă pregătite pentru o schimbare extremă. Surprinde-l cu un accent în formă de inimă poziționat în zona cefei. Zoe Kravitz a apelat la hairstilistul Daniel Moon pentru acest look surprinzător.

2. Blush – o creație semnată Savannah Rae în multiple nuanțe de roz și fucsia, care dau o dimensiune cinematică părului.

3. Bubblegum (gumă de mestecat) – este o culoare în tendințe care vine bine oricui.

4. Castaniu roșcat – o culoare ceva mai temperată, accesibilă pentru toată lumea. Este indicată mai ales persoanelor care nu sunt pregătite să-și vopsească tot părul.

5. Fucsia – nu este o nuanță pentru persoanele mai slabe de înger, fiind una dintre cele mai îndrăznețe culori de păr pentru Valentine’s Day.

6. Rose-Gold – a fost o nuanță extrem de la modă în anul 2017 și tinde să se mențină în topul preferințelor și în 2018

7. Roz-asfințit – amestecul dintre tonurile calde trandafirii și orange este o alternativă atenuată la look-ul complet roz.

8. Roz-înghețat – este o nunață marca Rachel Bodt, perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților

Share