Fashion

Talita, nepoata Dianei von Furstenberg, debut în lumea modei! A lansat o colecție capsulă

nicoleta.ispasescu
April 25, 2019 10:07 AM

Se pare că printurile îndrăznețe și rochiile care fac o femeie să se simtă frumoasă și puternică sunt molipsitoare și des întâlnite în familia von Furstenberg.

Diane von Furstenberg s-a lansat și și-a făcut cunoscut numele în 1974. Ea a introdus, într-o lume a femeilor care muncesc, puterea rochiei “parte peste parte”, transformând-o într-o piesă iconică.

45 de ani mai târziu, Diane von Furstenberg este un ume familiar în toate domeniile modei, de la îmbrăcarea femeilor în DvF și până la ajutarea și formarea viitoarelor minți din modă, în calitate de președintă CFDA (Consiliul Designerilor de Modă din America). Acest titlu îl poartă cu mândrie din anul 2006.

Talita, nepoata Dianei von Furstenberg, debut în lumea modei! A lansat o colecție capsulă

Nepoata celebrului designer, Diana von Furstenberg, Talita von Furstenberg, îi calcă pe urme și își face intrarea ca designer, care știe intuitiv ce își dorește o femeie din generația ei să poarte.

În ultimii doi ani, Talita a studiat la Universitatea din Georgetown, în timp ce a fost muza DvF și a început să își dezvolte experiența de proiectare în atelierul brandului.

Talita a stat pe lângă bunica ei, a ajutat-o și a învățat de la ea încă de la vârsta de șase ani.

Astăzi este ziua în care Talita aduce pe scenă ceea ce a învățat în acești ani și lansează TvF pentru DvF, prima colecție capsulă a Talitei.

Colecția este compusă din 23 de piese și, la fel ca DvF a folosit foarte multe printuri și rochii, dar proiectate și la prețuri specifice generației ei. Toate sunt sub 300 de dolari.

„Am fost implicată în brandul DvF încă de când aveam șase ani, când am început să călătoresc cu bunica mea. Schițam încontinuu rochii, speram ca într-o zi să le folosească. Am întrebat-o chiar dacă aș putea schimba numele brandului în Talita von Furstenberg, după ce voi prelua compania, așa că întotdeauna mi-am dorit să lucrez cu DvF. Acum, a venit, în sfârșit, momentul ca eu să-mi prezint colecția capsulă, intitulată TvF, care nu este foarte departe de visul meu din copilărie”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

TOMORROW !??✨

O postare distribuită de Talita Von Furstenberg (@tvf) pe