News

Tania Budi arată spectaculos la 52 de ani! A pozat doar în lenjerie intimă FOTO

Verdict.ro
February 26, 2020 20:19 PM

Tania Budi a împlinit recent 52 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta! Vedeta se simte mai tânără ca niciodată, iar asta se datorează, în mare parte, iubitului său.

Pe aceeasi temaCum se menţine Tania Budi în formă. Are 51 de ani şi un corp de adolescentă

Tania Budi se iubește de aproximativ 2 ani cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 26 de ani. ‘Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine’, mărturisea blondina.

Tania Budi arată spectaculos la 52 de ani! A pozat doar în lenjerie intimă

Ea a fost dintotdeauna invidiată pentru forma fizică impecabilă, iar înainte de ziua sa de naștere, Tania Budi a realizat un pictorial incendiar pentru VIVA! Aceasta s-a lăsat fotografiată doar în lenjerie intimă și a arătat tuturor cât de bine arată.

Deși anii au trecut, Tania continuă să arate fabulos și să întoarcă toate privirile. Pictorul extrem de sexy i-a scos în evidență Taniei Budi atuurile fizice senzaționale, demonstrând încă o dată că vârsta este doar un număr în buletin.

În plus, vedeta nu are nicio operație estetică, în afară de implanturile mamare. De asemenea, aspectul său de invidiat se datorează unei alimentații sănătoase și unui stil de viață echilibrat.

‘Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum’, declara Tania Budi pentru VIVA!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ieșim la o bătaie cu zăpadă? Va mulțumesc pentru mesajele superbe și va întorc gândurile și urările inmiit! ❤️

O postare distribuită de Tania Budi ❤ (@taniabudiluv) pe