Vedete

Tatăl lui Meghan Markle este convins că Oprah profită de pe urma problemelor dintre fiica sa și Prințul Harry

andreea.voicu
June 15, 2021 11:00 AM

Declarațiile care ”zguduie” Familia Regală! Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a făcut o serie de declarații în cadrul unui interviu și a susținut faptul că celebra Oprah Winfrey ar profita de pe urma problemelor pe care Ducesa de Sussex și Prințul Harry le-ar fi avut sau avea.

Thomas Markle a făcut o serie de declarații, după ce fiica lui, Meghan Markle, alături de Prințul Harry, soțul, s-au afișat în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. Bărbatul susține faptul că jurnalista ar profita de pe urma problemelor pe care Ducesa de Sussex și Prințul Harry le-ar fi avut sau avea. După mutarea lor în California, aceștia au început să se apropie mai mult de Oprah Winfrey. Aceștia au încheiat un contract pentru seria ”The Me You Can’t See”, serie în care sunt abordate probleme de sănătate mintală.

„Cred că Oprah Winfrey profită de pe urma lui Harry și Meghan. Cred că se folosește de ei pentru a-și crește emisiunile și cred că profită de un bărbat slăbit, pe care îl face să spună lucruri pe care nu ar trebui să le spui la TV. Cred că este o înscenare. Cred că face foarte mulți bani din asta. Cred că Harry este pus în poziția în care spune lucruri pe care nu va reuși niciodată să le ia înapoi. Acest lucru este oribil”, a declarat tatăl lui Meghan în cadrul emisiunii ”60 Minutes”, arată Fox News.

Meghan Markle a devenit mămică pentru a doua oară

Este fericire mare în cuplul Meghan Markle – Prințul Harry. Cei doi au devenit recent părinții unei fetițe perfect sănătoasă, pe care au numit-o Lilibet Diana. Micuța a venit pe lume în cursul zilei de vineri, 4 iunie, având o greutate de 3,487 kilograme. Numele a fost ales special, căci Lilibet, ”Lili”, este dat în onoarea Reginei Elisabeta, fiind numele de alint dat de apropiații reginei, iar Diana – în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry.

Meghan Markle a născut într-un spital din Santa Barbara.

sursă foto: arhivă VERDICT