News

Tatăl Rihannei a fost diagnosticat cu coronavirus

andreea voicu
April 10, 2020 22:54 PM

Tatăl Rihannei a fost diagnosticat cu coronavirus! Ronald Fenty, care locuiește în Barbados, a dezvăluit că a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Tatăl solistei a stat 14 zile în carantină la centrul medical Paragon Isolation Center, acolo unde a fost și tratat.

Pe aceeasi temaRihanna își dorește trei sau patru copii, indiferent dacă va avea o relație sau nu

Tatăl Rihannei a fost diagnosticat cu coronavirus

Bărbatul s-a speriat atât de tare încât a crezut că va muri din cauza infectării! Deși el și fiica lui, pe numele său adevărat Robyn Fenty, nu au avut întotdeauna o relație apropiată, Rihanna s-a asigurat că părintele său are toate cele necesare pentru a se vindeca. În plus, artista a comunicat zilnic cu acesta pentru a se interesa de starea lui de sănătate.

Rihanna a cumpărat chiar și un ventilator și i l-a trimis tatălui său în țara lor natală. Prețul unui singur ventilator se ridică la suma de 50.000 de dolari.

‘Sincer să fiu, am crezut că voi muri. Trebuie să spun însă că te iubesc foarte mult, Robyn. Ea a facut atâtea lucruri pentru mine și pentru asta îi sunt recunoscător. Aveam senzația de febră în interiorul nasului. Am avut febră foarte mare. M-am temut pentru ce era mai rău. Am crezut că o să mor’, a mărturisit Ronald Fenty, pentru The Sun.

Tatăl cântăreței de culoare a făcut un apel la cetățeni și i-a rugat să stea în case: ‘Îmi doresc ca toată lumea să stea acasă. Această situație este foarte serioasă. Mai serioasă decât realizăm. Vă rog să stați acasă’. Bărbatul s-a numărat printre puținele cazuri de COVID-19 din Insulele Caraibe.

Mai mult de atât, Rihanna nu a rămas indiferentă pentru cei afectați de coronavirus și a donat țării natale ventilatoare în valoare de 700.000 de dolari.

Sursa: wfmz.com