News

Taylor Swift s-a logodit în secret?

iulia.statie
February 2, 2020 15:43 PM

Taylor Swift s-a logodit în secret? Zvonurile au luat cu asalt internetul după ce artista a fost surprinsă purtând un inel cu diamant în noul ei documentar de pe Netflix, ‚Miss Americana’.

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai frumoase femei celebre din lume

Fanii au observat imediat că Taylor, în vârstă de 30 de ani, purta un inel uriaș pe deget, ce părea chiar unul de logodnă. Swift și Joe Alwyn sunt împreună de trei ani. Taylor îi spune lui Joe că îl iubește într-un anumit punct al documentarului, iar fanii se întreabă dacă cei doi, ce și-au păstrat până acum relația incredibil de discretă, s-au logodit în secret și se pregătesc de nuntă.

Superba bijuterie poate fi observată într-o scenă când Taylor vorbește despre politică și despre faptul că nu este de acord cu Marsha Blackburn. Ea și-a menținut tăcerea la alegerile din 2016, fiindu-i frică de faptul că tot ce a făcut până acum s-ar putea duce pe apa sâmbetei, așa cum s-a întâmplat cu Dixie Chicks atunci când a protestat împotriva lui George Bush.

Taylor devine emoționată în timp ce povestește despre mama ei, Andrea și tatăl ei, Scott. „Aș vrea să fiu de partea bună a istoriei”, a dezvăluit ea, chiar înainte să își ridice mâna stângă pentru a dezvălui inelul cu diamant ce îi sclipea pe deget.

Lana Wilson, regizorul documentarului, a fost întrebată despre bijuterie, însă răspunsul ei a fost extrem de misterios. „Woa. Ar trebui să mă mai uit la scena aceea.”, le-a spus ea celor de la InStyle.

Fanii sunt extrem de curioși, iar social media este plină de comentariile lor privind logodna lui Taylor. „Probabil o să se logodească, căsătorească, o să divorțeze și o să aibă doi copii până aflăm noi ceva.”, a fost comentariul unui fan, referindu-se la cât de discretă este artista privind viața ei privată.

Deși ea nu a menționat nimic despre logodnă în documentar, Taylor a oferit câteva detalii despre viața ei.

Taylor Swift s-a logodit în secret?

„Este o parte în mine ce simte că are 57 de ani și o altă parte ce nu este pregătită să aibă copii sau să crească. Nu am parte de luxul de a mă gândi la aceste lucruri, pentru că viața mea este planificată cu doi ani înainte. Serios, în două luni, ei îmi vor oferi detalii despre următorul turneu.”, a zis ea.

Este totuși clar că Taylor și Joe au o relație extrem de fericită. În timp ce discuta despre cearta din 2016 dintre ea, Kanye West și Kim Kardashian, aceasta a povestit cum s-a îndrăgostit de actor.

„Mă simțeam singură. Mi-am dat seama că trebuie să iau totul de la capăt. Trebuia să construiesc un nou sistem de gândire pentru sănătatea mea mintală. Mă îndrăgosteam de cineva care avea o viață normală, echilibrată.”, a spus ea.

Taylor a mai adăugat că Joe a decis ca ei să aibă o relație cât mai privată. „Deși erau momente groaznice, eram fericită. Dar nu fericită așa cum am fost învățată. Fericită fără ca cineva să se bage.”, a adăugat aceasta.