News

Te-ai uitat Gossip Girl? Ce fac acum actorii principali din serial

Verdict.ro
December 19, 2018 10:14 AM

Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald și Dan Gumphrey sunt personajele pe care toata lumea i-a indragit timp de 6 ani, caci atat a fost difuzat serialul. Anul acesta s-au facut 11 ani de la lansare, iar actorii principali nu mai arata deloc cum stiai.

Blake Lively – Serena van der Woodsen – Este acum casatorita cu  Ryan Reynolds. Au doua fetite superbe, insa ea nu a disparut niciodata de pe micul ecran.

Leighton Meester – Blair Waldorf

Queen B cea care era printesa New-Yorkului s-a casatorit, iar acum joaca in Single Parents. Este la fel de frumoasa cum era in celebrul serial, chiar daca intre timp a nascut. E căsătorită cu starul din The OC, Adam Brody.

Inainte sa fie faimoasa, frumoasa actrita nu a avut o viata usoara. A fost crescuta de bunica ei, dupa ce cea care i-a dat viata a fost arestata pentru trafic de droguri, a evadat si a devenit cea mai cautata persoana din tara.

Penn Badgley, celebrul Dan Humphrey este poate cel mai schimbat dintre toti si arata mai bine ca niciodata!  Nu a stat departe de actorie, inregistrat un mare succes cu  rolul ”Jeff Buckley” în pelicula ”Greeting from Tim Buckley”, iar acum  apare într-un show televizat, numit ”You”, care pare a fi o continuare a serialului ”Gossip Girl”. In 2017 s-a casatorit cu Domino Kirke.

Frumuselul Chuck Bass a avut parte numai de probleme in ultima perioada. Dupa ce a fost acuzat de viol, acum incearca sa isi reabiliteze imaginea. Ed a continuat să joace în diferite pelicule precum „Romeo & Juliet” din 2013, ”Last Flight„ din 2014, iar în 2015, ”Wicked City”.