Beauty

Vrei să îți faci primul tatuaj? Care sunt regulile de care trebuie să ții cont

iulia.statie
January 30, 2020 12:51 PM

Ce părere aveți de noul trend în materie de tatuaje? În special de tatuajele mici, minimaliste, care au început sa fie purtate mai mult ca un accesoriu în rândul fetelor, femeilor, deși există și prin rândul bărbaților.

Pe aceeasi temaGarderoba stylish la 40 de ani. Ce să porți și ce nu

În ultima perioadă saloanele de tatuaje au fost luate cu asalt cu astfel de cerințe. În materialul de mai jos, Mihai Alin, tattoo artist, vă va răspunde la toate întrebările pe care le aveți despre acest subiect. 

Dacă vă doriți să vă faceți primul tatuaj, sau tatuaje mici, minimaliste trebuie să aveți în vedere anumite lucruri cum ar fi:  trebuie să vă gândiți foarte bine ce simbolizează sau dacă vă reprezintă desenul respectiv. De ce? Pentru că fiind ceva destul de mic și de simplu riscați să vă plictisiți foarte repede de el sau să ajungeți să regretați că l-ați făcut.

Te gândești să îți faci un tatuaj? Iată tot ce trebuie să știi despre tatuajele minimaliste

Care sunt cele mai comune zone de făcut tatuaje mici?  În general umărul, sau umerii, încheieturile mâinilor și pe coaste”, ne-a spus Mihail Alin, care a continuat să ne specifice de ce el, sfătuiește lumea să nu se tatueze pe degete: „Nu recomand tatuajele pe degete pentru că pielea este foarte diferită, în funcție de zona corpului, pielea are o anumită textură, pe degete tatuajele vor arată bine în prima saptamână sau lună, până să se vindece, dar, în teorie, cerneala își va face loc sub piele și atunci linia se mai îngroașă.

„Dacă îți faci un tatuaj mic cu multe detalii la un moment dat nu o să se mai înțeleagă ce era acolo.”, a dezvăluit tattoo artistul.