Fashion

Teddy Coat Trend - cum porți sezonul acesta mantourile voluminoase de pluș

irina.letitia
November 12, 2019 16:37 PM

Deși vremea a ținut incredibil de mult cu noi anul acesta, este clar că zilele răcoroase de iarnă sunt la un pas distanță! Unul din aliații preferați ai ultimelor sezoane este mantoul de pluș, cunoscut la scară internațională drept ”teddy coat”, din ce în ce mai prezent în ținutele de iarnă ale celor mai cool fashioniste. Iată deci cum poți purta anul acesta mantourile voluminoase de pluș!

Teddy Coat Trend – cum porți sezonul acesta mantourile voluminoase de pluș

Imaginea modelelor defilând pe podiumul Max Mara, purtând toate mantouri de pluș colorate, este reprezentativă pentru sezonul actual. Cu o prezență puternică încă din toamnă/iarnă 2018, anul acesta tendințele confirmă statutul paltoanelor de pluș, propunându-ne o gamă mult mai variată de modele și culori.

Așadar, în acestă toamnă (și iarnă), ai cale liberă să porți cele mai puternic colorate mantouri tip ”teddy coat”! De la galben, albastru, la roșu și roz, orice variantă este potrivită. Sunt preferate modelele midi, care merg perfect în ținutele de zi cu precădere.

Alături de pantaloni lungi și botine, alături de fuste scurte și cizme peste genunchi, în ținute uni sau color block, inspiră-te din ținutele de streetstyle ale sezonului pentru a purta în stil original mantoul de pluș!

Poți alege o variantă atemporală, cum este modelul clasic de ”teddy coat” de la Max Mara, în nuanțe de bej-cafeniu, care se va dovedi o investiție înțeleaptă în garderoba ta de iarnă și pentru anii următori. Dacă însă ești adepta ținutelor extravagante, atunci un mantou voluminos într-o culoare puternică ți se va potrivi mănușă!

Admiră câteva dintre modelele pe care le-am ales pentru tine, în galeria foto!