Beauty

Tendințe în materie de coafuri pe care trebuie să le încerci în acest sezon

iulia.statie
April 2, 2021 16:30 PM

Dacă încă te confrunți cu alegerile tale în materie de coafură din perioada de izolare sau pur și simplu simți nevoia de o schimbare de look, există câteva tendințe extrem de interesante ce pot face acest sezon mult mai distractiv, așa că este momentul să te consulți cu stilistul și să faci o alegere benefică.

Pe aceeasi temaBeauty trend: Părul de culoarea lavandei

Tendințe în materie de coafuri pentru primăvară/vară

Nu ne miră faptul că în perioada în care toată lumea a stat în casă, până și celebritățile au simțit nevoia de schimbări îndrăznețe de look. Dacă încă te confrunți cu problema stilului din ultimele luni, probabil o altă coafură te va scoate din impas. Cât despre tendințe, sezonul acesta vine cu alegeri delicate, îndrăznețe, statement, dar și rafinate, deci există inspirație din plin.

Bob-ul revine în tendințe anul acesta, așa că dacă îți dorești o coafură ce va arăta perfect toată ziua și va fi simetrică, este vremea să abordezi un astfel de look. Bineînțeles, simetria nu este obligatorie, dar cu siguranță arată perfect și îți dă un plus de rafinament. În plus, oricum trebuia să scapi de șuvițele de păr ce s-au degradat, așa că de ce să nu riști puțin?

Culorile puternice sunt și ele preferate de toată lumea, poate datorită veseliei pe care o aduce acest nou sezon din toate punctele de vedere. Stilistic am tot văzut piese în nuanțe tari, așa că nu este de mirare că lumea devine din ce în ce mai îndrăzneață, mai ales datorită trend-urilor pe care le nasc utilizatorii TikTok. Totuși, dacă nu vrei o coafură așa, gândește-te la schimbarea de look pe care a făcut-o Gigi Hadid, optând pentru un păr roșcat.

Dacă ai părul lung și vrei să rămâi fidelă acestui look, optează pentru texturi cât mai naturale. Vara, gândul ni se duce la coafura plină de onduleuri pe care o avem în vacanță, așa că acest styling te va face să te simți cât mai bine în acest sezon. Cea mai bună parte? Arată extrem de natural și un astfel de look poate fi obținut chiar în intimitatea casei tale.

Bretonul se menține în tendințe încă de anul trecut, ținând cont că naturalețea a cucerit pe toată lumea. Poți să te joci în această sferă și să optezi pentru unul cât mai scurt pentru confort, sau, gândește-te la unul mai lung pe care să îl poți stiliza așa cum dorești. Opțiunile sunt nelimitate, iar acest tip de look poate să flateze pe oricine!

După bob, avem coafurile băiețești, unde părul este cât mai scurt. Poate că acest trend este adus de pandemie, căci toată lumea a simțit nevoie de libertate. Din fericire, așa te vei asigura că nu îți va fi cald și nu vei mai petrece foarte mult timp încercând să îți aranjezi părul atunci când nu are o zi excepțională. Întrepătrunderea liniilor masculine și feminine este la mare căutare în ultima vreme, deci observăm acest trend și aici.

Ultima coafură este pentru cele mai îndrăznețe dintre noi. Poate că ai vrut să experimentezi în perioada de izolare și ți-ai deteriorat părul, sau pur și simplu nu te mai regăsești în look-ul tău. Nu este nicio problemă, toată lumea trece prin așa ceva de-a lungul vieții. Dacă simți nevoia de puțină rebeliune, tunde-ți părul extrem de scurt. Nu te îngrijora, va crește la loc.