Fashion

Tendințe în materie de genți pentru primăvară

iulia.statie
February 26, 2021 16:02 PM

Gențile și bijuteriile salvează oricând o ținută ce nu este chiar așa de reușită. Deși anul trecut nu ne-a stat gândul la aceste piese de care nu ne puteam lipsi la muncă sau în oraș, iată că primăvara aduce vești bune, întorcându-ne ușor spre bucuria de a ne îmbrăca.

Pe aceeasi temaActrițe ce au portretizat editori. Cele mai interesante personaje

De la genți cu detalii inedite, cum ar fi penele, la piese uriașe, ce te vor asigura că ai loc pentru toate lucrurile de care ai sau nu nevoie, există creații pentru toate gusturile. Primăvara ne bate la ușă, așa că poți fura startul atunci când vine vorba despre tendințe.

Genți cu pene

Înainte de perioada de izolare, tendințele erau dominate de detaliile cu pene, așa că acestea nu vor să dispară nici acum. În caz că preferi un stil feminin, diafan, delicat și ai nevoie de o piesă statement, atunci această geantă este potrivită pentru tine, căci o poți integra atât în ținutele de zi, cât și în cele pentru seară ce sunt mult mai elegante.

Genți cu lanțuri

Unul dintre cele mai cool trend-uri a cucerit podiumurile de modă. Am observat aceste lanțuri în toate culorile și toate formele pe diferite genți, venind ca accesorii inedite în plus, în caz că vrei să ieși în evidență. Donatella Versace deja le-a integrat în numeroase ținute vesele, colorate, perfecte pentru sezonul călduros.

Genți metalice

În caz că te gândeai că gențile metalice au fost lăsate în trecut, iată că acestea se întorc în tendințe, demonstrându-ne că niciodată nu trebuie să spunem niciodată în lumea modei. Poartă-le în caz că ai nevoie de puțină strălucire sau dacă vrei să îți amintești puțin de trend-urile disco.

Genți din materiale moi

Când ne gândim la gențile din materiale moi, imediat ne vine în minte Bottega Veneta, un brand ce a devenit cunoscut pentru unele dintre cele mai cool piese. Pe lângă faptul că arată extrem de bine, mai ales în nuanțe de nude, acestea pot fi ușor integrate și în ținutele casual, după cum a demonstrat de-a lungul timpului Rosie Huntington-Whiteley.

Genți oversized

Dacă în ultimele sezoane am migrat spre gențile micro, purtând piese în care abia puteam să ne punem cardul și un ruj, acum ne îndreptăm spre capătul opus, așa că gențile oversized revin puternic în tendințe. Oricum, o piesă în care îți încape o întreagă garderobă, produsele de machiaj și multe alte lucruri este binevenită, nu?

Genți cu detalii inedite

Piesele ce sunt asezonate cu mărgele au cucerit iubitoarele de modă, așa că oricât am vrea uneori să fugim de acest trend, se pare că lumea stilului va fi dominată de aceste genți. Nu putem să negăm că oferă un efect special pieselor, așa că le poți integra în diferite ținute cu puțină imaginație și curaj.