Fashion

Tendințe în materie de încălțăminte pentru sezonul de primăvară/vară 2021

Verdict.ro
June 28, 2021 22:00 PM

Deși vremea din ultimele zile s-a dovedit a fi capricioasă și nu putem să renunțăm încă la botine și cizme, ne îndreptăm încet spre a construi garderoba perfectă pentru sezonul călduros. Cele mai importante piese? Sandalele! În sfârșit putem îmbrățișa tendințele propuse în prezentările de modă pentru primăvară/vară în materie de încălțăminte, așa că este vremea să ne uităm după cele mai interesante piese.

Pe aceeasi temaCele mai bune ținute de la Copenhagen Fashion Week primăvară/vară 2021

Următoarele luni aduc înapoi creații interesante, ce pot fi integrate în orice ținută, dar și trend-uri controversate, ce ne dau sentimente mixte. Există câteva vești foarte bune, anume faptul că aceste piese pot fi deja găsite în magazinele ce au pregătit noua colecție, dar și faptul că perechile de încălțăminte sunt atât de diferite, încât există ceva pentru gustul oricui.

Sandale în nuanțe pastelate

Ținând cont că în următoarea perioadă hainele în nuanțe pastelate vor avea un mare succes, nu este de mirare faptul că vom întâlni aceeași tendință și la sandale. Poate că toată lumea simte nevoia de puțin optimism și veselie în ținute, mai ales pentru faptul că în ultimele luni am îmbrățișat culori mult mai sobre, așa că este timpul să ne întoarcem la această încălțăminte ce amintește de bomboane fondante.

Sandale sport

Aceste piese vin ca un răspuns la tot ce am trăit încă de la începutul pandemiei. În primele luni, brand-urile ce oferă piese sport au crescut în vânzări pentru că toată lumea a fost forțată să stea în casă. Apoi, pentru că evenimentele nu au lipsit, am observat o creșterea a dorinței de confort în ținute. Aceste sandale poate că nu sunt cele mai chic, dar le vei putea purta toată ziua.

Flip-flops

Încălțămintea tip flip-flops nu mai este purtată doar la mare, ci acum se află în garderoba oricui. Combină aceste piese cu haine cât mai chic pentru a evita acel look perfect pentru vacanță și relaxare, unde arăți de parcă abia atunci ai ieșit din casă. Nu îți alege perechi din cauciuc, ci optează pentru materiale cât mai dure, iar, în această vară, orientează-te după o talpă mai înaltă.

Flatforms

Între sandale fără toc și platforme, se află aceste piese numite flatforms. Probabil simțim nevoia de a ne reîntoarce la încălțăminte cu toc, dar, ținând cont că aceste creații au fost lăsate de izbeliște în garderobă în ultimele luni, putem opta pentru aceste sandale denumite flatforms pentru a face tranziția mai ușoară și a profita de confort în timp ce arătăm chic.

Sandale cu design fantezist

Evident că avem nevoie și de piese complicate ce pot scoate o ținută simplă din zona aceea plictisitoare. Aici intră în poveste sandalele cu un design fantezist sau structural, pe care le-am tot văzut în prezentările de modă. Pe lângă faptul că arată extrem de bine și oferă un strop de senzualitate, sunt și multe perechi de inspirație tip gladiator, cu detalii cum ar fi șnururi sau funde.

Încălțăminte de casă

Sperând că nu o să mai vedem peste tot papucii pufoși (deși există o posibilitate ca acest lucru să se întâmple, căci există câteva piese de acest gen ce se află în tendințe) după ce am discutat mai sus despre încălțăminte senzuală, ne întoarcem la confort. Gândește-te la piesele pe care le porți în gradină sau în casă și încearcă să reinterpretezi conceptul pentru a-l duce într-o zonă mai interesantă.