Beauty

Tendințe pentru machiaj din acest sezon

iulia.statie
November 25, 2020 17:57 PM

Pentru mulți, pandemia a schimbat total regulile jocului atunci când vorbim de machiaj sau de stilul vestimentar, însă, uneori avem nevoie doar de o mică schimbare cu ajutorul unor produse de beauty pentru a ne simți mai bine.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Din fericire, tendințele în materie de machiaj nu s-au oprit doar pentru că am început să purtăm mască, sau doar pentru că păstrăm totul mai natural. Găsim trend-uri ce se referă la ruj închis la culoare, fard într-o nuanță tare și o mulțume de strălucire. Nu te gândi că nu ai unde să le afișezi, căci poți să experimentezi cu tot felul de trend-uri pentru a vedea ce ți se potrivește sau nu, iar toți avem nevoie de o poză reușită pentru social media, chiar dacă este un selfie făcut în casă.

Ruj roșu

Rujul roșu se menține și în acest an în top-uri, pentru că, această nuanță este deseori asemuită cu sărbătorile de Crăciun. Totuși, în acest an vom opta pentru nuanțe mult mai închise, concentrându-ne pe buze dacă vom alege un astfel de produs. Nu doar că reprezintă un stil romantic, dar te face și ușor de observat, chiar dacă doar la ședințele din mediul online.

Albastru

Fardul de ochi albastru este și el un mare hit. Acest produs de machiaj are un aer retro, dar și unul fresh și ne amintește de Dua Lipa și stilul ei future nostalgia, pe care l-a tot afișat în ultima vreme. Nu există ceva mai statement în această iarnă, dar, dacă preferi ceva mai subtil, află că și eyeliner-ul alb se află în tendințe, așa că poți miza doar pe el deocamdată.

Glitter

Puțin glitter nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu? Și simți cu adevărat spiritul sărbătorilor fără acest artificiu strălucitor? Poți adăuga puțin doar în colțurile ochilor dacă vrei o apariție mai discretă, sau te poți duce până la capăt în stilul Euphoria pentru un look de neuitat, chiar dacă stai acasă.

Natural

Machiajul natural se află în tendințe de multe sezoane, iar, în acest an, trend-ul acesta ne-a ghidat pașii în pandemie, când nimeni nu a mai acordat foarte multă atenție produselor de machiaj încărcate. Investește în farduri de ochi nude și rujuri în aceeași nuanță pentru a te adapta atunci când nu vrei un look dramatic.

Strălucire

Nu avem nevoie de zile călduroase și însorite pentru a străluci. Folosește un highlighter lichid pentru o strălucire cât mai naturală și combină totul cu un luciu hidratant de buze, pentru un machiaj cât mai natural, însă, ce te va pune în evidență.