Beauty

Tendințe pentru primăvară/vară 2021: reîntoarcerea machiajului colorat

iulia.statie
March 24, 2021 18:08 PM

După ce am trecut prin multe luni în care nu am purtat deloc machiaj, adică în perioada de izolare, apoi am putut să ieșim din casă, dar look-urile noastre de beauty au devenit extrem de naturale, este timpul să ne întoarcem la machiajul colorat, statement, îndrăzneț.

Pe aceeasi temaAdele are operații estetice?

Machiajul colorat se întoarce în acest sezon

Cum venirea sezonului călduros ne schimbă tuturor starea, observăm câteva schimbări atunci când vine vorba despre machiaj și stil vestimentar. Hainele în nuanțe pastelate sunt la mare căutare acum, așa că se pare că și look-urile de beauty vor fi în aceleași culori, după o perioadă lungă în care creativitatea noastră a fost afectată.

Totuși, trebuie menționat că machiajul natural nu pleacă nicăieri, doar că vei fi nevoită să faci câteva modificări. Spre exemplu, optează pentru o bază ce conține și highlighter pentru puțină strălucire și nu uita de look-urile bronzy ce ne fascinează în fiecare sezon. Nu îți încărca tenul și îndreaptă atenția spre o singură trăsătură pe care vrei să o pui în valoare, cum ar fi buzele.

Acest sezon nu se va axa pe un machiaj încărcat, lucru ce nu ne miră, așa că bronzerul îți va deveni cel mai bun prieten pentru un look perfect de vară, ce amintește tuturor de zilele petrecute la plajă. Totuși, dacă vrei să te distrezi mai tare și să adaugi puțină veselie în machiajul tău de zi cu zi, există câteva produse colorate ce te așteaptă.

Deși masca s-ar putea să ne taie din avântul de a ne dori să ne bucurăm de un ruj într-o nuanță puternică, contrar așteptărilor, aceste produse vor fi cele mai importante în tendințele în acest sezon călduros. Din fericire, există multe variante încât te poți asigura că vei avea toată ziua un machiaj rezistent, așa că optează pentru o variantă cu finisaj mat, fie că îți dorești un ruj corai, roșu sau roz aprins.

Apoi ne îndreptăm atenția spre sprâncene. De foarte mult timp nu se mai poartă sprâncenele atent pensate, iar aici look-urile naturale își vor spune cuvântul. Dacă simțeai de mult că vrei să le lași să crească, acum a venit momentul, căci atunci când vine vorba de sprâncene, ne îndreptăm spre unele într-un stil ciufulit, statement, ce vor atrage toate privirile.

Cum spuneam mai sus, nuanțele pastelate cuceresc teren în ținutele de zi cu zi. Potrivește-te cu alegerile tale vestimentare și optează pentru un fard de ochi într-o astfel de culoare sau unul sidefat pentru puțin optimism. Până la urmă, tuturor ne-a fost dor de a risca în look-urile noastre de beauty, iar cum evenimentele nu se vor întoarce prea curând, îți poți expune alegerile pe Instagram.

De asemenea, eyelinerul este un produs clasic, atemporal, pe care toată lumea îl preferă pentru un look mult mai dramatic. Când purtăm masca, atenția se îndreaptă asupra ochilor, așa că dacă nu ești genul care să prefere fardul de ochi colorat, achiziționează-ți un eyeliner într-o culoare tare și joacă-te cu look-uri mult mai elaborate, uitând de clasicul negru.