Fashion

Tendințele surprinse la Săptămânile Modei pentru sezonul de primăvară/vară 2021

iulia.statie
January 12, 2021 17:01 PM

2020 a fost un an extrem de dificil pentru industria modei, ținând cont că foarte multe prezentări au fost anulate sau au avut loc fără un public numeros. Deși în majoritatea timpului am observat o dorință de a purta tot ce este confortabil, nu înseamnă că nu avem parte și de unele dintre cele mai statement tendințe pentru acest an.

Pe aceeasi temaCe trend din 2021 a cucerit deja celebritățile

Sacouri oversized, accesorii într-o nuanță puternică de albastru, măști inedite, cam acestea au fost unele dintre tendințele ce au dominat Săptămânile Modei pentru sezonul primăvară/vară 2021, acest an concentrându-se pe antiteză vestimentară începută anul trecut.

Blazer oversized

Cu ajutorul umerilor supradimensionați, sacourile oversized te vor ajuta să obții imediat o siluetă bine pusă în valoare. Această piesă este de asemenea și una extrem de versatilă, căci poate fi purtată atât cu rochii, cât și cu o pereche de pantaloni din denim sau piele. Creațiile clasice sunt populare acum, dar vin cu un twist extrem de cool, ce migrează spre un stil effortless.

Masca neagră

Atunci când vine vorba despre protecție, nu doar că măștile nu au lipsit, dar acestea au devenit adevărate accesorii. Le-am văzut în toate culorile și print-urile, dar câștigătoare a fost masca neagră, pentru care au optat mai multe iubitoare de modă, fie că au avut o ținută elegantă sau una cu elemente edgy.

Eșarfa

Acest trend ce se trage încă din anii 1950, respectiv 1960, s-a întors! Eșarfele nu doar că îți pot proteja părul, dar pot oferi și un finizaj extrem de chic ținutei tale. Alege una dintr-un material fluid cu un print intrigant sau optează pentru imprimeul floral pentru a te asigura că pui accent pe acest accesoriu clasic.

Pastel

Nuanțele pastelate vor continua să domine în acest an. Ele sunt perfecte pentru sezonul călduros și se potrivesc cu orice nuanță de piele. Fie că alegi un costum într-o nuanță de mentă sau un trench într-un mov pastel, aceste culori delicioase nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Cea mai bună parte? Poți integra mai multe culori în look-urile tale, acestea fiind subtile.

Gențile în nuanțe de galben

Gențile în nuanțe de galben au cucerit podiumurile, dar și moda street style. Acest trend este unul extrem de ușor de integrat în garderobă, iar opțiunile sunt nelimitate, de la o nuanță puternică de galben la una mult mai rafinată, cum ar fi galbenul muștar.

Cizmele albe

Aceste piese cu inspirație din anii 1960 au fost la mare căutare. Le poți purta la începutul sezonului călduros alături de o rochie midi pentru a te asigura că nu faci trecerea de la o garderobă la alta prea repede, căci temperaturile cu siguranță nu o să îți permită să îmbraci imediat fustele mini, perfecte pentru vară.

Albastru

Îți dorești să ieși în evidență? Adaugă un accesoriu într-o nuanță puternică de albastru la ținuta ta, fie că alegi o geantă sau o pereche de ochelari cu ramele în această nuanță. Dacă vrei ca piesa centrală să fie aceasta, optează pentru ținute pe gri, negru sau chiar pe albastru, însă o culoare mai pastelată.