Vedete

Thalia a vrut să arate perfect, dar este îngrozitor ce a putut să facă de dragul frumuseții! Actrița și-a scos două coaste pentru o talie extrem de subțire

andreea.voicu
May 28, 2021 10:25 AM

Thalia este, cu adevărat, una dintre cele mai iubite artiste la nivel internațional. Unde mai pui faptul că vedeta a jucat și în telenovele care au uns privitorii pe suflet! Însă, un zvon circulă prin presa străină și face referire la o intervenție chirurgicală: Thalia și-a scos o două coaste pentru a avea o talie minusculă! 

Thalia – o femeie puternică, frumoasă, talentată și iubită de foarte mulți oameni din toate părțile lumii. Regina Muzicii Latino, totuși, a trecut dincolo de barierele frumuseții și a făcut o intervenție care i-ar fi putut costa sănătatea? Thalia și-ar fi scos o coastă de dragul frumuseții, pentru a avea o talie subțitirică! Pentru cei care nu cred că acest lucru a fost posibil, artista a publicat o poză, în urmă cu ceva vreme, în care le arăta fanilor că cele două coaste scoase și le ține… într-un borcan!

Specialiștii au oferit păreri în acest sens. Dacă ultimele două coaste au fost îndepărtate, atunci singura metodă este prin procedură chirurgicală. Mai mult decât atât, medicii atrag atenția și spun că ar putea afecta sănătatea!

Totuși, intervenția chirurgicală se face atunci când există fisuri foarte mari sau când o coastă străpunge un organ vital. Un cancer osos care a cuprins o coastă sau mai multe, poate fi un alt motiv pentru rezecție.

Există vedete internaționale care au apelat la această intervenție chirurgicală de scoatere a ultimelor două coaste, una dintre ele fiind chiar Cher, care a plătit un medic să confirme că artista și-a îndepărtat ultimele coaste. Pe de altă parte, există și alte vedete care au apelat la acest lucru: Elizabeth Taylor, Jane Fonda, Racquel Welch, Tori Spelling, Pamela Anderson, Gina Lollobrigida, modelul Victorias Secret Stephanie Seymour, Kate Moss, Janet Jackson și Britney Spears.

Celebra actriţă, o mămică împlinită

La 49 de ani, Thalia are o siluetă de invidiat, precum cel al celebrelor modele de lenjerie intimă. Secretul ei? Mănâncă sănătos și face mult sport. Vedeta este extrem de activă în mediul online. Și de ce nu ar fi? La vârsta sa, Thalia arată la fel sau chiar mai bine decât în tinerețe.

În anul 2007, Thalia a adus pe lume primul copil al ei și al soțului ei, Tommy Mottola. Patru ani mai târziu, în 2011, actrița a dat naștere celui de-al doilea copil, un băiețel, Matthew Alejandro.

Sursă foto: arhivă Verdict