News

Thalia, cea mai iubită actriță de telenovele, a fost la un pas de moarte din cauza unei afecţiuni grave: ”Ajungi să fii ca o legumă”

hermina.hagianu
May 13, 2021 10:10 AM

Thalia este una dintre cele mai apreciate şi iubite actriţe de telenovele! Pe lângă talentul său actoricesc, vedeta a reuşit să îşi cucerească fanii şi cu ajutorul vocii sale. Însă, puţini sunt cei care ştiu faptul că frumoasa şatenă se confruntă cu o boală gravă de câţiva ani, din cauza căreia a fost chiar la un pas de moarte!

Thalia apare mereu cu zâmbetul pe buze în faţa fanilor săi, însă în sufletul său ascunde o dramă greu de descris în cuvinte. Vedeta a povestit că s-a confruntat cu probleme grave de sănătate din cauza unei boli care face tot mai multe victime.

Artista se luptă cu boala Lyme, provocată de mușcătura de căpușă din 2007, de  când era însărcinată cu primul ei copil, fetița ei Sabrina.

„Am calculat că eram în ultima lună de sarcină când am început să mă simt extrem de obosită și transpiram foarte rău noaptea, motiv pentru care eram nevoită să mă schimb chiar și de trei ori pe noapte. Mă dureau mușchii și încheieturile”, a declarat Thalia într-un interviu.

„Este o boală îngrozitoare care atacă sistemul nervos central. Ajungi să fii ca o legumă: nu îți mai poți mișca picioarele și nici mâinile, nu mai poți vorbi și ajungi să nu îi mai recunoști pe cei pe care îi ai în fața ta”, a recunoscut Thalia.

Totodată, frumoasa artistă a mărturisit că este norocoasă pentru că a descoperit boala la timp, însă cu toate acestea a avut mari probleme din cauza ei.

„Afecțiunea mi-a afectat pielea, sistemul nervos și inima. Dacă nu s-ar fi acționat la timp și corpul meu nu ar fi răspuns la tratament, aș fi putut să ajung chiar la demență. Îmi cădea  părul si aveam pielea foarte uscată”, a mai povestit artista.

Pe de altă parte, Thalia explică faptul că momentele dificile prin care a trecut, au făcut-o să vadă altfel viaţa.

„Mă simțeam din ce în ce mai rău. Aveam impresia că o să mor. În acele momente am realizat cât de puțin contează banii, faima și succesul. Totul pălește în fața sănătății”, a mai afirmat actriță.

Celebra actriţă, o mămică împlinită

La 49 de ani, Thalia are o siluetă de invidiat, precum cel al celebrelor modele de lenjerie intimă. Secretul ei? Mănâncă sănătos și face mult sport. Vedeta este extrem de activă în mediul online. Și de ce nu ar fi? La vârsta sa, Thalia arată la fel sau chiar mai bine decât în tinerețe.

În anul 2007, Thalia a adus pe lume primul copil al ei și al soțului ei, Tommy Mottola. Patru ani mai târziu, în 2011, actrița a dat naștere celui de-al doilea copil, un băiețel, Matthew Alejandro.

 

 

Sursă foto: Instagram