Fashion

Thalia, spectaculoasă la premiile Lo Nuestro 2020, într-un maraton al ținutelor sexy!

irina.letitia
February 21, 2020 11:51 AM

Thalia a strălucit ieri seară, 20 februarie, la Premiile Lo Nuestro 2020! Artista a schimbat nu mai puțin de 6 ținute, una mai sexy ca cealaltă! Celebra cântăreață latino a fost gazda evenimentului anual, care a avut la Miami și a reunit crema artiștilor muzicii latino. Alături de Thalia, pe covorul roșu au fost Richy Martin, Pitbull, Mau y Ricky și mulți alții.

Thalia, spectaculoasă la premiile Lo Nuestro 2020, într-un maraton al ținutelor sexy!

Thalia a captat întreaga atenție atât pe covorul roșu al premiilor Lo Nuestro, cât și pe scenă, unde s-a dezlănțuit într-un show incendiar. Cântăreața în vârstă de 48 a întreținut atmosfera pe tot parcursul decernării, în calitate de gazdă, dar și de entertainer. Diva a urcat pe scenă și a cântat câteva din cele mai noi hit-uri ale sale.

Thalia a deschis ”parada” ținutelor sale cu o rochie strălucitoare, desprinsă parcă din lumea Atlantidei. Rochia bătută cu accesorii strălucitoare, în nuanțe de bleu, i-a dezvăluit generos trupul. Cântăreața nu s-a ferit deloc să se afișeze, alegând o rochie semi=transparentă, decoltată și cu o crăpătură foarte adâncă pe picior.

Ulterior, Thalia a rămas în aceeași zonă a glam-ului opulent, specific nu doar ei, ci și industriei muzicii latino. O salopetă lungă, argintie, din mini cristale, cu o transparență și design inspirate de petrecerile anilor 70.

Mai apoi, cântăreața s-a schimbat într-o rochie din paiete, cu un decolteu inedit și o asimetrie în zonă mânecilor.

Pentru o scurtă perioadă, Thalia a lăsat la o parte ținutele glam-sexy și a optat pentru un compleu tip trening, însă în aceeași zonă cromatică: argintiu. Cânăreața a urcat pe scenă alături de duo-ul Mau și Ricky, cu care a cântat noul său single ”Ya Tú Me Conoces”.

Glam-rock a fost direcția următoarei ținute! Revenită la rolul de gazdă, Thalia a purtat un corset din paiete argintii și o pereche de pantaloni din piele.

Admiră și restul ținutelor afișate pe covorul roșu al premiilor Lo Nuestro 2020, în GALERIA FOTO!