Fashion

The Crown: lucrurile adevărate și false despre portretizarea Prințesei Diana

iulia.statie
January 1, 2021 13:06 PM

Pentru fanii Familiei Britanice, cu siguranță serialul ‚The Crown’ este un deliciu, mai ales pentru faptul că este portretizează una dintre cele mai iubite femei din întreaga lume, atât pentru personalitatea ei debordantă, cât și pentru stilul vestimentar exploziv, anume Prințesa Diana.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Deși seria a avut foarte multe lucruri clare și la obiect, cum ar fi faptul că actrița Emma Corrin aduce a Prințesă mai mult decât au făcut-o multe actrițe ce au jucat înaintea ei, ținutele sunt expuse aproximativ la fel, dar și anumite răspunsurile ale lui Charles cu privire la mariajul său, însă, există și unele lucruri ce nu prezintă chiar așa de bine realitatea.

Despre relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles

În serial, Prințul are o relație cu sora Dianei, Sarah, înainte de a se îndrăgosti de Prințesă, ceea ce este adevărat, dar, într-o anumită scenă, Prințul o întâlnește pe aceea ce urma urma să îi devină soție îmbrăcată într-un costum pentru o producție de teatru, iar, sincer, deși cei doi s-au întâlnit pe când Charles avea o relație cu Sarah, cu siguranță nu era îmbrăcată într-un costum comic.

Ce spunea Prințesa Diana în trecut despre un moment petrecut cu Charles

Tot în serie, Diana se întâlnește cu Charles în timp ce el este blocat în trafic, conducându-și mașina decapotabilă, iar aceasta merge la el pentru a îi spune cât de rău îi pare de moare Lordului Mountbatten, ce îi era ca o figură paternă Prințului. Se pare că locația nu a fost chiar așa de realistă, căci Prințesa declara în trecut că ea și-a exprimat condoleanțele chiar la casa unor prieteni comuni din Anglia.

Prințesa Diana și inelul de logodnă

La fel, Diana este văzută alegându-și inelul de logodnă cu safire, ce nu era făcut la comandă, ci apărea în catalogul bijutierului. Ar trebui să ne șocheze acest lucru, pentru că orice persoană ce își permitea putea să poarte același model de inel. Totuși, este adevărat că Diana a crezut că inelul seamănă cu al mamei sale și mai este adevărat faptul că avea cea mai mare piatră.

Prințesa Diana și Camilla Bowles au luat masa împreună?

Aparent, cu puțin timp înainte de nuntă, Diana și Camilla chiar au luat masa împreună la un restaurant numit Menage a Trois, iar numele cu siguranță a fost bine ales. Totuși, publicația Daily Mail scrie că acest loc a fost unul real, iar meniul a fost conceput pentru a atrage femeile, fără a servi feluri principale, doar aperitive și deserturi.

Prințesa Diana, mare iubitoare de balet

Diana adora baletul și este adevărat că în 1985 aceasta a dansat pentru Charles pe scenă la London’s Royal Opera House. Rochia seamănă perfect cu aceea purtată de Prințesă, dar, Prințul, ca în fiecare episod, nu a fost impresionat de spectacol, pentru că aceasta ar fi trebuit să fie mai mult cu picioarele pe pământ când era în jurul partenerului său.

Prințesa Diana și rolele buclucașe

Diana mergea cu rolele pe holurile din locuințele regale în timp ce îl asculta pe Duran Duran? Corrin spune cu siguranță că așa era, însă, această scenă pare puțin probabilă.

Tiara Prințesei Diana, de o eleganță aparte

Nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a fost urmărită cu sufletul la gură de fanii din întreaga lume, iar rochia aleasă seamănă foarte bine cu aceea din serial, însă, tiara familiei, pe care aceasta a purtat-o în ziua aceea nu se potrivește cu aceea afișată de actriță. În serial, bijuteria pare foarte sclipitoare și mult prea mare, iar în realitate, aceasta este elegantă și simplă.