News

The Pussycat Dolls, din nou împreună!

iulia.statie
November 28, 2019 17:09 PM

Este oficial! Nicole Scherzinger și restul colegelor din grupul ei de fete au confirmat că Pussycat Dolls se vor reuni.

Pe aceeasi temaNicole Scherzinger a făcut senzație pe covorul roșu de la Argento Ball

„PCDReunion”, a fost descrierea lui Nicole la poza cu logo-ul trupei.

Trupa iconică din anii 2000 formată din Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar și Melody Thornton se vor reuni pentru prima oară după despărțirea din 2010.

Grupul va putea fi văzut pe scenă la finala U.K. X Factor: Celebrity pe 30 noiembrie. Ba chiar, un membru al juriului, Louis Walsh a dezvăluit faptul că Nicole Scherzinger și Pussycat Dolls au plănuit ceva special.

The Pussycat Dolls, din nou împreună!

„The Pussycat Dolls sunt invitatele noastre. Asta e o exclusivitate pentru voi”, a spus acesta conform The Daily Mail.

Potrivit publicației britanice, producătorii i-au propus această idee lui Nicole, iar ea „a acceptat imediat șansa” de a fi pe scenă împreună cu fetele ei la X Factor. Sursa a mai adăugat că „o să fie prima performanță a lor ca trupă din nou iar acest lucru va fi foarte special pentru Nicole ținând cont de rolul ei în show”.

Nicole își dorea această reuniune de ceva vreme. În octombrie, starul a dezvăluit că nu ea „ar conduce” trupa și că îi este dor de a fi alături de colegele ei.

„Îmi iubesc fetele, îmi este dor să merg în turnee cu ele, am avut parte de cele mai frumoase momente împreună. Însă nu pot să confirm nimic acum”, i-a zis ea lui Jason Kennedy, de la E! News.

„Sunt foarte ocupată, particip la 3 show-uri pe trei continente diferite.”, a zis ea.

Aceleași sentimente le-a avut și în 2015 cu privire la reuniune.

„Cine știe, poate într-o zi trupa The Dolls se va reuni, dacă așa este să fie”, a dezvăluit artista.

Și ele nu se opresc aici. Nicole și The Pussycat Dolls vor porni într-un nou turneu în 2020, iar aceasta a postat programul lor pe un site de socializare.