News

The Weeknd, mesaj dur după ce nu a fost nominalizat la premiile Grammy

iulia.statie
November 25, 2020 13:43 PM

The Weeknd a transmis primul mesaj după ce nu a fost nominalizat pe lista premiilor Grammy de anul viitor.

Pe aceeasi temaControversă stârnită de brandul Calvin Klein! Care a fost răspunsul companiei?

The Weeknd, dezamăgit de premiile Grammy

Cântărețul, în vârstă de 30 de ani, a transmis un mesaj dur despre lipsa de recunoaștere, la doar câteva ore după ce au fost anunțați nominalizații la premiile Grammy. „Premiile Grammy rămân corupte. Ne datorați mie, fanilor mei și industriei transparență…”, a scris el.

În ciuda succesului ultimului album, ‚After Hours’, cântărețul nu a reușit să primească o nominalizare pentru albumul anului, de asemenea, melodia sa, ‚Blinding Lights’ a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 și a stat pentru 40 de săptămâni în Top 10, însă, nu a primit nici nominalizarea pentru melodia anului.

„Înțelegem că The Weeknd este dezamăgit pentru că nu a fost nominalizat. Am fost surprins și pot să înțeleg ce simte. Muzica sa din acest an a fost excelentă, iar contribuțiile sale la comunitatea din industria muzicii sunt demne de admirația tuturor.”, spune Harvey Mason Jr, producător.

Câte premii Grammy a câștigat acesta

Potrivit TMZ, oficialii Grammy i-au transmit un ultimatum muzicianului cu privire la a alege între Grammy și Super Bowl. „Am fost încântați când am aflat că va cânta la Super Bowl și ne-ar fi plăcut să îl avem pe scena Grammy. Din păcate, în fiecare an, există mai puține nominalizări decât numărul artiștilor ce merită.”

„Să fie clar, votul la toate categoriile s-a încheiat înainte de a afla că Weeknd va cânta la Super Bowl, deci nu ar fi putut afecta procesul. Toți candidații Grammy sunt recunoscuți de către organul de vot pentru tot ce au făcut și îi felicităm pe toți.”, și-a continuat Harvey declarația.

Cântărețul a câștigat până acum trei premii Grammy, ultima oară ducând acasă, în 2017, trofeul pentru ‚Cel mai bun album urban contemporan’, pe care l-a câștigat cu albumul ‚Starboy’.