News

Thomas Markle continuă războiul cu fiica sa! Ce fotografii și întregistrări cu Meghan Markle a făcut publice

iulia.statie
January 24, 2020 13:16 PM

Chiar dacă nu mai are îndatoriri regale și a renunțat la titluri, Meghan Markle încă este în atenția publicului. Orice fotografie a sa, apariție sau înregistrare cu aceasta pare interesantă pentru fani, iar Thomas Markle știe foarte bine acest lucru.

Pe aceeasi temaMeghan Markle, criticată dur de tatăl său! Ce a zis Thomas Markle despre fiica sa

Tatăl său a publicat de curând mai multe fotografii și înregistrări cu aceasta, de pe vremea când era doar o adolescentă. O lume întreagă a putut să o observe pe Ducesă încă de când era micuță, iar unele fotografii nu trebuiau să fie dezvăluite, aceasta fiind sumar îmbrăcată.

Spre exemplu, una dintre aceste întregistrări o prezintă pe Meghan la școală, la absolvirea liceului. Aceasta este înconjurată de prietene și familie și este machiată cu un ruj maroniu, are părul buclat iar fața sa este cu mult diferită față de cum este acum.

Thomas Markle continuă războiul cu fiica sa! Ce fotografii și întregistrări cu Meghan Markle a făcut publice

Ea apare alături de mama sa și de bunicul ei ce îi spune că o vede extrem de rar, moment în care Meghan începe să se simtă inconfortabil. Acest videoclip a fost făcut chiar de tatăl său, ce l-a și publicat.

O altă înregistrare o prezintă pregătindu-se să plece la facultate. Aceasta își ia rămas de la cele două pisici, înainte de a părăsi locuința în care a stat mulți ani.

O putem vedea pe Meghan Markle pe scenă, în adolescență, jucând într-o piesă a școlii. Încă de pe atunci se poate vedea că Ducesa avea o chemare spre actorie, având multă carismă.

Thomas Markle consideră că are tot dreptul de a publica aceste amintiri și trebuie să primească și bani în schimb. El a mărturisit că este posibil ca relația cu fiica sa să nu mai fie niciodată reparată și că se teme că aceasta nu îl va mai căuta niciodată.

Totuși, el continuă să ofere detalii și să își critice fiica, deși este clar că Meghan Markle nu își dorește așa ceva.