News

Thomas Markle, împotriva fiicei sale, Meghan Markle, la tribunal

iulia.statie
January 28, 2020 12:48 PM

Thomas Markle nu se oprește din a-și critica fiica la orice pas, atrăgând antipatia tuturor fanilor. Mai nou, acesta va depune mărturie împotriva fiicei sale chiar și la tribunal!

Pe aceeasi temaMeghan Markle, criticată dur de tatăl său! Ce a zis Thomas Markle despre fiica sa

Thomas Markle a câștigat mulți bani datorită fiicei sale, iar relația lor de rudenie nu mai este așa cum era înainte, de când a început să spună vrute și nevrute despre Meghan. Deși multă vreme el a beneficiat de compătimirea multor oameni, acum nimeni nu mai vrea să audă de el.

Atât el, cât și ceilalți copii, Thomas și Samantha, frații vitregi ai Ducesei, au profitat foarte mult de rangul acesteia, câștigând extrem de mulți bani, dar și popularitate, prin intermediul declarațiilor, interviurilor și aparițiilor publice în care expuneau viața Ducesei.

Recent, Thomas a vândut fotografii și filmulețe ce prezentau momente din viața lui Meghan încă de când era adolescentă, amintiri pe care sigur Ducesa nu și le dorea pe internet. Acesta nu s-a oprit aici și a declarat că este pregătit să depună mărturie împotriva fiicei sale, care a dat în judecată trei tabloide britanice.

Thomas Markle, împotriva fiicei sale, Meghan Markle, la tribunal

Thomas Markle spune că totul va ieși la iveală atunci când se vor întâlni în sala de judecată. Acesta a acceptat să fie martor pentru Associated Newspapers, trust ce deține Mail on Sunday și MailOnline, ce au publicat fragmente dintr-o scrisoare trimisă de Meghan pentru tatăl său, potrivit Viva!.

În același interviu, tatăl Ducesei a transmis o invitație pentru Prințul Harry de a se întâlni cu el pentru a da dovadă de bărbăție și i-a acuzat pe cei doi pentru că au rănit-o pe Regină.

„Atunci când voi ajunge cu Meghan în sala de judecată, va fi un spectacol uimitor pentru toată lumea”, a declarat Thomas Markle.

Mai mult, deși el a primit mulți bani de pe urma fiicei sale, el a acuzat-o că îi trimitea cadouri modeste pe vremea când ea era actriță, deși el îi plătea încă banii pentru colegiu. Una dintre scrisorile lui Meghan va fi probă pentru proces.

„Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu realizezi câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima, nu doar pentru că ai provocat o durere ce nu era necesară, dar și pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat.”, a zis Meghan.