News

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, explică de ce a publicat o scrisoare privată dintre el și fiica sa

iulia.statie
October 7, 2019 16:16 PM

Tatăl lui Meghan Markle își apără alegerea de a face publice părți din scrisoarea pe care spune că fiica sa i-a trimis-o mai devreme anul acesta, scrisoare din cauza căreia Prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan au dat în judecată tabloidul britanic ce a publicat-o.

Pe aceeasi temaMama lui Meghan Markle şi-a vizitat fiica în secret

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, explică de ce a publicat o scrisoare privată dintre el și fiica sa

În februarie, The Mail on Sunday a publicat pasaje dintr-o scrisoare scrisă de mână. Thomas a susținut că Meghan a trimis-o, la scurt timp de la nunta ei cu Prințul Harry. La vremea aceea, Thomas, ce a vorbit liber despre înstrăinarea lui față de propria fiică de multe ori, le-a spus celor de la The Mail on Sunday că a fost forțat spre a publica scrisoarea, pentru că nu a fost mulțumit de conținutul acesteia, ce i s-a părut creionat fals.

„Am decis să public părți din scrisoare din cauza unui articol scris de prietenii lui Meghan pentru revista People. Trebuie să mă apăr cumva. Am publicat doar anumite părți pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Scrisoare nu mi s-a părut a fi iubitoare, ci doar m-a rănit.”, a dezvăluit Thomas Markle.

„El i-a scris o scrisoare lungă și i-a cerut o poză cu ea. Iar ea se simte ca și cum acesta ar fi opusul la ce îi cere. ‚Acesta este opusul a ceea ce zic. Îți cer să nu comunicăm prin media, iar tu îmi ceri să facem asta. Ai înțeles măcar puțin din ceea ce am zis?’, a zis un prieten de-al lui Meghan celor de la People.

„Nu recunosc persoana ce a scris scrisoarea, însă încă îmi iubesc fiica. Un apel telefonic ar fi de ajuns pentru ca toată nebunia să înceteze.”, a spus tatăl lui Meghan celor de la The Mail on Sunday.

Săptămâna trecută, avocații lui Harry și Meghan au început procedurile legale împotriva publicației. Ba chiar, Harry a acuzat întreaga presă tabloidă britanică de faptul că i-au oferit Ducesei un tratament nemilos. Această declarație a venit în timp ce cuplul împreună cu fiul lor, Archie, se află în Africa de Sud.

„Părțile dintr-o scrisoare privată au fost publicate nerespectând legea, într-o manieră intenționată distructivă pentru a încerca să te manipuleze pe tine, cititorul.”, a declarat Harry.

„Negăm vehement faptul că scrisoarea Ducesei a fost editată în vreun fel pentru a-i schimba sensul”, a declarat un reprezentant The Mail on Sunday.

De asemenea, Prințul Harry a început procedurile legale împotriva deținătorilor tabloidelor englezești The Sun și The Mirror pentru spargerea conturilor din telefonul său.

Sursă: E! News