General

Thomas Markle, vizită la avocat, după ce a aflat de la radio că fiica sa e însărcinată

nicoleta.ispasescu
October 31, 2018 16:09 PM

Saptămâna aceasta, Meghan Markle si Prințul Harry au facut anunțul pe care toți de la Casa Regala îl așteptau încă din perioada logodnei. Meghan Markle va avea un copil!

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, a aflat întâmplător, de la radio, că fiica lui este însăcinată. Acesta vrea să se împace neapărat cu fiica lui, înainte ca aceasta să dea naştere nepotului, sau nepoatei sale. Bunicul în vârstă de 74 de ani ar putea apela la JUSTIŢIE pentru a-l vedea pe bebeluşul regal.

Thomas Markle, vizită la avocat, după ce a aflat de la radio că fiica sa e însărcinată

Thomas Markle locuiește în Mexic și a vorbit despre drepturile sale de a fi parte din familie, deoarece „are sânge de Markle” și „sânge albastru”.

Bătrânul a avut mai multe intervenţii pe lângă Palatul Kensington şi chiar a apelat la Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, care i-a cununat pe Prinţul Harry şi Meghan Markle.

„Palatul este foarte conștient de problemele care ar putea fi generate de Thomas. El crede cu tărie că bebelușul trebuie să facă parte din viața lui, la fel cum face parte din viața Prințului Charles (celălalt bunic al bebelușului)”, a declarat o sursă apropiată a familiei regale.