News

Ți-o mai amintești pe Simona Mihăescu? Era una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale postului Acasă TV

Verdict.ro
March 9, 2019 17:16 PM

Simona Mihăescu (49 de ani), care a prezentat la Acasă TV emisiunile „Reţeta de acasă” sau „Acasă în bucătărie”, joacă de 20 de ani la Teatrul Mic. Recent, actrița a făcut furori cu rolul din spectacolul „Regina Maria – jurnal de Război”, potrivit Click!.

Show-ul are la bază un scenariu adaptat după volumele de memorialistică „Maria, Regina României – jurnal de război”. Ediţiile au fost îngrijite de istoricul Lucian Boia, apărute la editura Humanitas.

Ți-o mai amintești pe Simona Mihăescu? Era una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale postului Acasă TV. Cum arată și cu ce se ocupă acum

„Regina Maria- jurnal de război” este un spectacol pornit din emoţia pe care am simţit-o atunci când am citit jurnalul de război al Reginei Maria. Ne-am dorit să realizăm un spectacol-mărturisire a spiritului desăvârşit care a fost Regina Maria.

Citește și: Ți-o mai amintești pe cântăreața Miki? Iată cum arată artista acum

Devotamentul, curajul şi iubirea sunt sentimentele nutrite pentru poporul român şi idealul său de unire, de către cea care fost numită «Mama tuturor»”, a mărturisit Simona Mihăescu, conform aceleiași surse citate anterior.

Citește și: Cum arată acum prima soție a fostului prezentator Mădălin Ionescu