News

Tily Niculae, mamă pentru a doua oară: „Mi-aş dori încă un copil"

adelina.duinea
December 28, 2018 12:18 PM

Anul următor vine cu noi surprize. Pe lângă botezurile care vor acapara showbizul autohton, Tily Niculae şi-a dori să rămână din nou însărcinată. Deşi se gândeşte la cele două sarcini pierdute, actriţa este pregătită să-i ofere fetiţei sale un frăţior.

Tily Niculae, mamă pentru a doua oară: „Mi-aş dori încă un copil”

Tily Niculae trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoş Popescu, alături de care are o fetiţă, Sofia. Pentru anul 2019, cunoscuta actriţă din serialul „La bloc”, şi-ar dori un băieţel.

„Mi-aş dori încă un copil, un băieţel poate. Da, trebuie să trag aer în piept, dar n-are legătură cu faptul că ar fi al doilea copil, ci cu cele două sarcini pe care le-am pierdut. Trebuie să mă montez psihic şi să-mi asum faptul că asta se poate întâmpla din nou, fără să mă simt vinovată, aşa cum m-am simţit atunci”a mărturisit Tily Niculae pentru OK! Magazine.

Viața actriței Tily Niculae nu a fost mereu roz. Actriţa a vorbit în trecut despre cele două sarcini pe care le-a pierdut, în una din cele mai importante zile din viața sa. Totul s-a întâmplat după ce a devenit mamă, iar cea de-a doua a fost de gemeni.

„A doua sarcină era de gemeni. Am pierdut două sarcini în aceeași zi din viaţa noastră, la un an distanţă, în ziua căsătoriei noastre”a spus atunci Tily Niculae, potrivit Spy News.