News

Tily Niculae, totul despre sarcină

iulia.statie
February 27, 2020 14:27 PM

Tily Niculae va deveni mămică pentru a doua oară și trăiește cele mai frumoase clipe. Vedeta se pregătește să aducă pe lume un alt membru al familiei, un băiețel.

Pe aceeasi temaTily Niculae, despre boala de care suferă: „A fost un cumul de situații nefavorabile”

Actrița și soțul ei mai au împreună o minunată fetiță, iar cei doi au fost extrem de fericiți să afle că o să devină din nou părinți. Mai mult, fiica acesteia este și ea foarte bucuroasă de faptul că o să aibă un frățior.

“Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, povestea vedeta în trecut la emisiunea ‚Răi da buni’.

Tily Niculae, totul despre sarcină

Mai mult, Tily îi ține la curent pe fanii săi de pe Instagram cu sarcina. Se pare că aceasta este extrem de fericită pentru că bebelușul este foarte cuminte, deși ea a fost în ultima vreme foarte ocupată. „Iubitul meu pufos este cel mai cuminte și blând copil! A rezistat eroic la un drum cu mașina de 10 ore, 4 zboruri, program încărcat, nopți nedormite, proiecte, emoții care mai de care pe care le-am întâmpinat! De abia aștept să îl strâng în brațe și să-i șoptesc la ureche: ‘Te iubesc!'”, a scris vedeta pe respectivul site de socializare.

Tily a povestit și de cât este de greu să reușești să faci cât mai multe lucruri în timp ce ești gravidă: „În fiecare zi îmi propun să mai fac câte ceva din zecile de lucruri neterminate. Și tot în fiecare zi, ei bine, sunt din ce în ce mai obosită, privată de somn, copleșita, agitată. Mi se pare ireal cum niște lucruri atât de banale au ajuns să reprezinte un efort atât de mare din partea mea! Nopțile, hahah, nu mai sunt de o lună și jumătate nopți liniștite!”.

„De exemplu, aseară am adormit la 20:00 și la 22:00 eram fresh! Până la 03:00 m-am uitat pe tavan, iar până la ora 07:00 am deschis de vreo 4 ori geamul și de alte 5 m-am dus până la toaletă. Nah, sunt în pijama! Pentru că este singura ținută care îmi vine. Este ora 10:00 și încă nu am gătit. Mai am doar 3 ore până iau copila cu ochi albaștri de la școală. Mă așteaptă cutii&cutiuțe să fie sortate în urma renovării. Mă uit la pat și parcă mă așteaptă și el…?Cam haosul asta descris este momentan în viața mea!”, a scris vedeta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

In fiecare zi imi propun sa mai fac cate ceva din zecile de lucruri neterminate. Si tot in fiecare zi, ei bine, sunt din ce in ce mai obosita, privata de somn, coplesita, agitata. Mi se pare ireal cum niste lucruri atat de banale au ajuns sa reprezinte un efort atat de mare din partea mea! Noptile, hahah, nu mai sunt de o luna si jumatate nopti linistite! De exemplu, aseara am adormit la 20:00 si la 22:00 eram fresh! Pana la 03:00 m-am uitat pe tavan, iar pana la ora 07:00 am deschis de vreo 4 ori geamul si de alte 5 m-am dus pana la toaleta. Nah, sunt in pijama! Pentru ca este singura tinuta care imi vine. Este ora 10:00 si inca nu am gatit. Mai am doar 3 ore pana iau copila cu ochi albastri de la scoala. Ma asteapta cutii&cutiute sa fie sortate in urma renovarii. Ma uit la pat si parca ma asteapta si el…? Cam haosul asta descris este momentan in viata mea! #trecilacratita : : : ___________________________________________ #tilyniculae #actress #parenting #kids #woman #motherhood #motheroftwo #television #mood #life #mylife #amazing #journey #pregnant #family #weareready #romania #newborn #3trimestre #babyBoy #Radu #joy #soontocome #woman #smile #8months #pregnantwoman #relax

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) on