Fashion

Ținuta purtată de Andra de ziua ei este absolut uluitoare! Detaliile fac totul!

Verdict.ro
August 26, 2018 13:01 PM

Andra și-a serbat ziua de naștere pe 23 august. Frumoasa artistă a împlinit 32 de ani, pe care i-a celebrat alături de familie și prieteni, într-un cadru restrâns, în Marbella, un oraș din sudul Spaniei.

„Alaturi de Catalin si de oameni dragi sufletului nostru, am fost plecati in Marbella, un oras minunat din sudul Spaniei, pe care l-am vizitat cinci ani consecutivi in trecut, dar unde nu am mai fost de patru ani. Este unul dintre locurile noastre de suflet, iar la Villa Tiberio ne simtim ca acasa – o casa in care pluteste un vesnic aer de concediu si de rasfat,” a scris Andra pe site-ul ei.

Faimoasa Andra a îmbrăcat un outfit extrem de colorat pentru marele eveniment. Totuși, l-a păstrat într-o zonă casual – chic, alegând un costum de tip pijama, cu un imprimeu haios, pe nuanțe de roz, alb și albastru. Ținuta îi vine de minune celebrei Andra, care a decis să o accesorizeze cu o pereche de cercei mari aurii, și să-și lase părul și machiajul all-natural. Acest look o prinde pe artistă și îi conferă un aer ludic, asemeni personalității ei energice și pozitive. Geanta a integrat-o bine, într-un ton nude și a mers pe un model clasic, iar manichiura a dus-o tot în zona culorilor pastel, de data asta verde.

„Sunt recunoscatoare pentru ce am primit zilele acestea, pentru toata atentia, dragostea, mesajele, urarile care au ajuns la mine ieri si care inca mai continua sa vina. Toate mi-au invaluit sufletul in dragoste si am simtit ca sunt felicitari si cuvinte autentice, daruite din inima, care ma implinesc,” a mai transmis Andra pe blog-ul personal.

Noi nu putem decât să-i urăm un călduros La Mulți Ani și felicitări pentru noua piesă alături de consacratul Enrique Iglesias, despre care mai spune: „Ca sa nu mai spun de marele cadou al zilei: lansarea piesei „Nos fuimos lejos“ in limba romana, alaturi de Enrique Iglesias, Descemer Bueno si rapperul El Micha. Este prima data cand Enrique Iglesias colaboreaza cu un artist din sud-estul Europei! Piesa a depasit deja 1 milion de vizualizari pe YouTube!!! Si a trecut abia o zi…”

Bravo, Andra!

Foto: andraonline