Fashion

Ținute casual, în stilul lui Meghan Markle. Cum să te îmbraci ca ea

alexandra dutu
August 7, 2018 13:33 PM

Meghan Markle reușește să facă senzație la fiecare apariție. Stilul ei vestimentar le-a cucerit pe femeile din întreaga lume. Fie că sunt ținute casual sau elegante, poți să înveți să te îmbraci și tu ca ea, potrivit goodhousekeeping.com.

Pe aceeasi temaMeghan Markle este nevoită să urmeze o regulă care nu era pe placul Prințesei Diana

Ținute casual, în stilul lui Meghan Markle. Cum să te îmbraci ca ea:

1. Cât se poate de chic – 18 ianuarie 2018 – Meghan Markle a ales pentru prima vizită alături de Prințul Harry o haină neagră Stella McCartney , o pereche de jeanși Welsh brand Hiut Denim și o geantă Mini Venice.

2. Clasic să fie! – 25 septembrie 2017 – după multă așteptare, Meghan Markle și Prințul Harry au marcat prima apariție publică în calitate de cuplu. Pentru această ocazie, ducesa de Sussex a ales să poarte o cămașă albă Misha Nonoo’s husband și o pereche de jeanși rupți.

3. Rochie plisată – 23 septembrie 2017 – Meghan Markle a ales să poarte o rochie Aritzia midi și o geacă de piele Mackage.

 

4. Fedora Style – în august 2016 Meghan Markle a făcut senzație cu outfitul de vară ales pentru interviul acordat Good Housekeeping, piesa de rezistență fiind pălăria.

 

5. Salopeta – salopetele nu sunt doar pentru copii, iar Meghan a arătat că le poți purta într-un mod foarte senzual, în combinație cu pantofi stiletto.