Fashion

Ținute casual pentru primăvară 2019! Cum scoți un outfit în evidență

adelina.duinea
January 14, 2019 16:54 PM

Știm! Mai avem mult frig de îndurat până să ne putem bucura de zilele calde de primăvară! Totuși, asta nu înseamnă că nu ne putem „pregăti” din timp ținutele pentru anotimpul cald. Iată cele mai râvnite accesorii, cele mai în vogă piese vestimentare, dar și cele mai iubite culori pentru primăvara anului 2019.

Ținute casual pentru primăvară 2019! Cum scoți un outfit în evidență

Ținute casual pentru primăvară 2019: Se poartă sandalele cu platformă

Incredibil de comode, sandalele cu platformă sunt din nou la modă. Sunt ușor de asortat și, într-o nuanță ceva mai îndrăzneață, pot scoate perfect în evidență o ținută aparent monotonă. Mai mult decât atât, sandalele cu platformă sunt extrem de versatile, putând fi asortate atât unei ținute office, cât și uneia casual. Depinde doar de culoarea și de materialul ales! Nu uita, sandalele cu dresuri câștigă din ce în ce mai multă popularitate!

Citește și: Cum să te îmbraci cu stil. Ținute simple, dar de efect

Ținute casual pentru primăvară 2019: Se poartă denimul 

Denimul nu va înceta niciodată să fie la modă. Des întâlnite pe podiumurile marilor case de modă, ținutele all-denim sunt și unele dintre preferatele vedetelor de la Hollywood. Albastru, alb, gri sau negru, denimul revine întotdeauna în forță!

Citește și: Culorile anului 2019 în modă!

Ținute casual pentru primăvară 2019: Se poartă în stil „poștaș” gențile de dimensiuni mici

Deosebit de practice, gențile purtate stil „poștaș” sunt destinate femeilor care intenționează să „plimbe” cu ele doar strictul necesar. Sunt ușor de organizat și au avantajul de a nu-ți ocupa mâinile. Într-o nuanță sau formă ceva mai ieșită din comun, o astfel de geantă poate să te scoată din anonimat.

Citește și: Verdele neon – noul trend în 2019