Fashion

Tinute de Crăciun, inspirate de influencerii de pe Instagram

irina.letitia
December 4, 2019 11:47 AM

Decembrie este luna sărbătorilor, a cadourilor şi implicit a petrecerilor! Cum ne aflăm la începutul său, este momentul ideal pentru a ne căuta inspiraţia pentru ţinutele pe care le vom purta în această perioadă. Influencerii de pe Instagram ne oferă şi de această dată sursa perfectă pentru ţinutele de Crăciun!

Tinute de Crăciun, inspirate de influencerii de pe Instagram

Petrecerile de Crăciun variază de la mesele tradiţionale în familie, la party-uri glamuroase, cu un dress code elegant! Indiferent de locul în care vei petrecere sărbătorile de iarnă, un lucru este cert: vei avea nevoie de cel puţin o ţinută festivă.

De la combinaţii relativ simple, la rochii clasice şi până la apariţii somptuoase, ai la dispoziţie o gamă de ţinute care te vor inspira anul acesta, de Crăciun. Influencerii s-au pregătit deja, iar outfit-urile lor s-ar putea să ţie se potrivească şi ţie.

După cum ai observat deja, vitrinele magazinelor s-au umplut de piese vestimentare specifice perioadei. Texturi strălucitoare, materiale preţioase (dantelă, catifea, tafta) şi culori de sezon – mult roşu – domină propunerile vestimentare ale sfârşitului de an.

De încercat anul acesta este o schimbare a clasicei rochii negre, cu o piesă de rezistenţă, într-o nuanţă surprinzătoare! Giorgia Tordini a ales un look roz metalizat, alături de o pereche de pantofi asortaţi, o variantă demnă de un party stylish!

Dacă vrei să rămâi în zona tradiţională a cromaticii de Crăciun, atunci o ţinută roşie este câştigătoare! Pentru petrecerea de Crăciun, ţinuta purtată de Gilda Ambrosio poate fi inspiraţia perfectă!

View this post on Instagram

🍒 @germanlarkin

A post shared by Gilda (@gildaambrosio) on

O rochie cu umerii supradimensionaţi, cu o crăpătură adâncă pe picior şi un imprimeu sălbatic reprezintă un cumul al tendinţelor lui 2019 şi este varianta perfectă pentru a încheia anul!

Am ales pentru tine şi alte ţinute inspirate de influencerii de pe Instagram, pe care le poţi purta la petrecerile de Crăciun! Admiră-le în galeria foto!