Fashion

Ținute de nuntă pentru femei plinuțe. De ce să ții cont

A. S.
September 4, 2019 14:22 PM

Ținute de nuntă pentru femei plinuțe poți găsi într-o multitudine de variante, forme și culori. Foarte important este să știi cum alegi ținuta potrivită corpului tău

Ținutele de nuntă pentru femei plinuțe  trebuie să fie unele care îți pun formele în valoare, nicidecum unele care să ți le ascundă. Important să găsesti un echilibru între proporțiile corpului tău și ținutele de nuntă care îți plac.

Ținute de nuntă femei plinuțe. Criterii pentru a alege o rochii potrivite

Ținute de nuntă femei plinuțe. Alege mărimea și croiala cu atenție

Chiar dacă uneori poate fi tentant să-ți ascunzi formele în haine de mărimi mai mari, nu înseamnă că acest lucru te avantajează, ba dimpotrivă. Dacă alegi mărimea potrivită pentru rochiile de nuntă, acestea nici nu te vor strânge, evidențiind aspecte care nu vrei să fie observate, și nici nu te vor face mai plinută.

Ținute de nuntă femei plinuțe. Mânecile din dantelă și accesoriile

Dantela, pantofii stiletto, un plic bijuterie, accesoriile statement, lucruri care, este adevărat,  nu sunt obligatorii într-o ținută  te vor face să te simți frumoasă și îngrijită și îți vor crește încrederea în tine. Și, toate femeile știu că încrederea de sine este cel mai important accesoriu.

Ținute de nuntă femei plinuțe. Cum alegi textura

Materialele transparente sau prea strălucitoare nu sunt tocmai ce îți trebuie dacă ești în căutarea unor ținute de nuntă pentru femei plinuțe, cu forme. Acestea măresc vizual orice siluetă. Poți opta,  în schimb, pentru materiale opace și texturi mai grele, care conturează corpul în avantajul tău.

 Ținute de nuntă femei plinuțe. Alege culori îndrăznețe

Culorile aprinse, vii nu te vor face să arăti mai plinuță, dacă alegi mărimea și modelul potrivit, la fel cum nici culoarea neagră nu te va face să pari mai suplă, dacă porți mărimea și textura nepotrivite.  Albul oricum iese din discuție atunci vorbim despre rochii de nuntă, căci albul este deja rezervat miresei.

Ținutele de nuntă multicolore nu sunt nici ele de evitat de către femeile plinuțe. Optează pentru cele cu dungi verticale și nuanțe mai închise în zonele pe care nu vrei să atragi atenția. Echilibrul proporțiilor este o  foarte important.

Ținute de nuntă femei plinuțe.  Accentuează talia

Orice ținută de nuntă pentru femeile plinuțe va devein glam odată ce va fi pusă în evidența cu o curea potrivită, asortată cu restul bijuteriilor.

Pentru că este atât de important să-ți subliniezi talia poți găsi ținute de nuntă pentru femei plinuțe care au curele incorporate.

Pune-ți în valoare atuurile

Fiecare femeie, fie ea cu forme generoase sau nu, fie mai slabă sau mai plinuță are părți ale corpului și trăsături de care este mândră și pe care trebuie să le pună în evidență. Fie că este vorba de trăsăturile feței, de picioare, talie, glezne sau bust, scote-ți atuurile în evidență.  Dacă ai bust și un decolteu frumoase, evită bluzele pe gât și indrăzneste să porți rochii de nuntă cu decolteu. Astfel de piese vestimentare subtiază și atrag atenția spre celelalte părti ale corpului pe care ți-ai dori să le pui în valoare.

Ținute de nuntă femei plinuțe. Lungimea potrivită

Lungimea rochiei trebuie să fie ori fix deasupra liniei genunchilor , ori până la jumătatea gambei. Pentru miniogne sunt recomandate rochiile midi sau scurte. Dacă ești mică de înălțime și totuși  îți dorești o rochie lungă, evită modelele prea ample în partea de jos, deoarece vor adaugă siluetei tale kilograme nedorite.

Citește și: 10 ROCHII DE SEARĂ ACCESIBILE, PENTRU EVENIMENTE SPECIALE!