Fashion

Ținute de seară cu pantaloni, la modă în 2018. 5 idei superbe

alexandra dutu
April 23, 2018 17:05 PM

Uită de clasica rochie de seară pentru petrecerile acestui an și mizează cu încredere pe pantaloni. Am făcut o selecție pentru tine și îți prezentăm 5 idei superbe de ținute de seară cu pantaloni.

Pe aceeasi temaPantalonii cu dungi verticale: cum îi asortezi și cum îi porți! 10 idei de ținute cool

1. All-black – mereu potrivit, simplu și elegant! Poți să completezi outfitul cu o geantă colorată sau pantofi stiletto și nelipsitul ruj roșu.

2. Pantaloni shiny și sacou – dacă ești o persoană îndrăzneață, sigur acesta e outfitul care ți se potrivește! Temperează ținuta cu un sacou simplu și nu exagera cu accesoriile. Pantalonii shiny sunt elementul cheie al ținutei și atenția trebuie să fie toată pentru ei. Poartă sandale sau pantofi și adoptă o ținută prețioasă, în ton cu hainele.

3. Pantaloni colorați și bluză într-o singură culoare – sunt o apariție, indiferent de moment sau ocazie! Purtați cu o bluză în culoare neutră și accesorizați cu bijuterii discrete, îți asigură o apariție de senzație. Îi poți purta cu o geantă cu motive florale.

4. Pantaloni cu bretele – bretelele dau mereu o notă sexi ținutei, dacă știi cum să le porți! Regula e una destul de simplă: pantaloni la dungă, cămașă și bretele. O pereche de pantofi cu toc, bijuteriile fancy și o pălărie pot completa ținuta.

5. Pantaloni în dungi și maiou alb – pantalonii în dungi au revenit în tendințe. Purtați cu unn maiou alb sau o cămașă, o geantă de dimensiuni mici și pantofi stiletto, îți vor da un aer super-cool.