Fashion

Ținute din filme la care starurile nu au putut renunța

Verdict.ro
May 8, 2021 19:10 PM

După vizionarea unui film pentru prima sau a 15-a oară, dacă este unul preferat, inevitabil apar multe elemente ce necesită atenție sporită și multe geamantane, mai ales dacă personajul are un simț foarte dezvoltat al modei. Dar ce se întâmplă cu toate piesele atunci când filmările pentru peliculă ajung la final?

Ca exemplu, cine nu își amintește de incredibila garderobă a lui Cameron Diaz în filmul The Holiday din 2006? Toți ne-am întrebat ce fel de magie a fost folosită pentru ca Amanda, caracterul său, să poată îngrămădi toate acele paltoane minunate în doar două geamantane. Totuși, cea mai importantă întrebare este: de unde putem cumpăra fiecare piesă pe care a purtat-o în film?

Ba chiar, întrebări similare au ridicat și filmele The Devil Wears Prada sau How to Lose a Guy In 10 Days.Conform unui articol Racked, ce se întâmplă cu piesele vestimentare din filme este decizia studio-ului sau a producătorilor. Michael Flanningan a dezvăluit publicației că unii actori pot să își păstreze costumele uneori, sau în alte proiecte acestea sunt vândute echipei.

„Câțiva actori au în contract faptul că pot păstra piesele vestimentare. Dacă nu se întâmplă așa, organizăm o vânzare a produselor, unde participă echipa, iar noi încercăm să vindem cât de mult putem”, a zis acesta.

Studio-urile au reguli diferite, deci putem afla doar de la actori dacă au putut să își păstreze look-urile iconice. Există câțiva care au povestit despre garderoba lor din filme și despre piesele păstrate.

Reese Witherspoon

Film: Legally Blonde 2: Red, White & Blonde

Cine a putut uita garderoba propusă de Elle Woods (Reese Witherspoon) în filmele Legally Blonde și Legally Blonde 2: Red, White & Blonde? Nici Kim Kardashian nu s-a putut abține și a recreat unele dintre ținutele sale pentru Halloween 2019, potrivit Vogue.

Într-o apariție la The Graham Norton Show, Witherspoon a dezvăluit că ea a avut scris în contract faptul că va putea păstra piesele vestimentare, chiar și cele 77 de perechi de pantofi Jimmy Choo. Ea a spus că ei încă se află la ea, iar pentru aniversarea de 15 ani i-a scos pentru a i arăta fetiței sale.

Olivia Newton John

Film: Grease

Ținuta iconică formată din pantaloni de piele și un top decoltat pe care „bad Sandy” o poartă a fost un mister pentru ani întregi. Dar totuși, actrița a scos look-ul la vânzare în 2019. Acesta a costat 405,700 dolari.

Sarah Jessica Parker

Film: Sex and the City

Între serialul Sex and the City și cele două filme, Sarah Jessica Parker și-a creat o garderobă de invidiat în timp ce o juca pe Carrie Bradshaw. Actrița a dezvăluit într-un interviu că a păstrat majoritatea pieselor vestimentare. Totuși, nu știm dacă ea a putut să obțină și garderoba din cele două filme, însă sperăm că a fost aceeași situație ca după serial.

Audrey Hepburn

Film: Charade

La licitația lucrurilor personale a lui Audrey din 2017, un outfit format din două piese semnat Hubert de Givenchy (ce a creat și rochia iconică din Breakfast la Tiffany’s) pentru personajul său Regina Lampert din filmul Charade, a fost scos la vânzare, dezvăluind că actrița a fost destul de norocoasă pentru a-l putea păstra.