Fashion

Ținute din filme pe care nu le putem uita

iulia.statie
January 8, 2021 18:33 PM

Când vine vorba despre ținutele noastre, inspirația pe care o primim din filme este din belșug, mai ales când ne putem bucura de personaje foarte bine conturate din punct de vedere vestimentar. Există câteva look-uri pe care nu le putem uita și ne întoarcem la ele de fiecare dată cu multă nostalgie.

Pe aceeasi temaAlexandra Ungureanu, totul despre competiția ‚Bravo ai stil!’, viața personală și planurile pentru perioada următoare | Interviu exclusiv

Fie că filmul tău preferat este Grease sau Pretty Woman, află că ținutele purtate de actrițe au fost reinterpretate de multe ori de-a lungul anilor și mereu o să fie puse pe un piedestal atunci când vorbim despre inspirația pe care am primit-o de la aceste ecranizări.

Grease

Nimeni nu are cum să uite ținuta pe care a purtat-o Olivia Newton John spre finalul filmului ‘Grease’, iar aceasta pare acum mai actuală ca oricând. Cum în acest sezon am migrat spre look-uri cât mai edgy, iată că putem reinterpreta acest outfit în propriul stil. De asemenea, pe lângă faptul că este de inspirație rock, aceste piese oferă și un aer extrem de senzual.

Clueless

Scene din celebrul film ‘Clueless’ apar și acum pe diferite platforme de social media, semn că a avut un real succes. Personajul principal a fost extrem de bine conturat în film, iar stilul vestimentar a fost unul pe măsura personalității. Anul trecut ne-am îndrăgostit de set-uri și de veste, așa că nu putem uita această ținută, cum nu putem uita faptul că ne dorim o continuare a peliculei.

Pretty Woman

Julia Roberts ne tăia respirația atunci când apărea într-o rochie roșie lungă în filmul ‘Pretty Woman’. Personajul jucat de faimoasa actriță și-a schimbat complet stilul vestimentar, începând cu alegeri destul de nesigure și culminând cu ținute rafinate, dar piesa pe care a purtat-o vedeta în această scenă ne-a făcut să ne dăm seama de puterea pe care o are o rochie în această nuanță puternică.

Crazy Rich Asians

Ținutele purtate de personaje au fost în centrul atenției în acest film, așa că am putut să ne bucurăm de look-urile pentru care au optat Constance Wu, Gemma Chan și Michelle Yeoh. Stilista Mary E. Vogt a avut grijă să propună piese create de unele dintre cele mai populare case de modă, dar un anumit look ne-a rămas în minte, pe care îl putem purta și astăzi.

Pulp Fiction

Uma Thurman ne-a fermecat în ‚Pulp Fiction’ pentru totdeauna, iar look-urile afișate au fost și ele extrem de interesante. Deși cel mai popular look al său a fost format dintr-o bluză albă și pantaloni ușor evazați, nici cel din fotografie nu este unul pe care îl putem uita.

Breakfast at Tiffany’s

Pe lângă faptul că Audrey Hepburn și-a lăsat amprenta în fiecare film în care a apărut, trebuie să spunem că nimeni nu o poate uita în această peliculă. Nu doar că rochia ei semnată Hubert de Givenchy ne-a dat posibilitatea să ne folosim la orice eveniment de little black dress, dar accesorizarea a fost și ea fără de cusur.