Fashion

Ținute pentru Revelion. Ce poți purta în acest an

iulia.statie
December 29, 2020 16:43 PM

Doar pentru că nu mai avem parte de obișnuita agitație de Anul Nou, ce consta în petreceri pline de glamour sau evenimente alături de prieteni, nu înseamnă că nu ne putem bucura de această ocazie într-un cadru mult mai restrâns.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Ce purtăm de Revelion

Nu contează ce planuri ai, dar noaptea dintre ani reprezintă o oportunitate de a te bucura de ținute ieșite din comun și extrem de frumoase, iar dacă ai nevoie de un strop de motivație pentru a îți pune la punct look-ul, noi ne-am gândit la cele mai cool piese. Într-un an extrem de greu încercat, poate că pijamalele din satin par cea mai bună variantă, căci mai multe staruri au optat pentru aceste creații la evenimentele din mediul online, dar un imbold nu strică niciodată pentru a petrece această noapte specială într-un mare fel.

Satinul este materialul ce a ieșit în evidență în acest sezon, iar reintepretările celebrei slip dress le-am văzut peste tot în ultimele luni. Ușor de accesorizat, cu un aer specific anilor 1990, aceasta, ce se aseamănă de multe ori cu o rochie de noapte, poate fi ușor integrată în ținute. Dacă îți dorești un look senzual și elegant, o poți propune cu pantofi cu toc, iar pentru o zonă edgy, poți alege bocanci, un pulover sau o jachetă.

Dacă există vreun moment în care putem să purtăm paiete, atunci clar noaptea dintre ani reprezintă ocazia perfectă. Alege accesorii de inspirație optzecistă pentru a merge într-o zonă neobișnuită, plină de glamour, sau pur și simplu păstrează o notă casual dacă îți dorești o ținută confortabilă, dar chic.

Costumele și set-urile se bucură de un mare succes în ultima perioadă, în special piesele ce sunt făcute din satin sau catifea. Alege orice culoare spectaculoasă pentru a atrage toate privirile, chiar dacă alegi să mergi pe ceva casual. Ne place și ideea pe care a avut-o Celine Dion, anume de a se juca în același look cu ambele materiale.

Uneori, o salopetă poate să fie la fel de rafinată ca și o rochie, dacă nu și mai mult. Acestea vin în toate formele și culorile, așa că aici te poți baza pe stilul tău personal pentru a alege o variantă ce te va pune în evidență, fie că mergi pe o piesă din piele, un material căutat în sezonul răcoros, sau pe paiete, adăugând un decolteu amplu sau umeri supradimensionați.

Nu, ultima alegere nu o reprezintă pijamalele, deși multă lume o să fie tentată să opteze pentru aceste piese confortabile, din materiale fluide. Dacă tot vorbim de Anul Nou, atunci vorbim de o strălucire dusă la extrem, ce ne aduce speranță și bucurie pentru următoarea perioadă. Așa că, paiete, pene, volane, mâneci bufante, le poți avea pe toate și poți experimenta îndelung pentru cea mai reușită poză de pe Instagram.