Fashion

Tinute spectaculoase la petrecerea Vanity Fair 2020

irina.letitia
February 10, 2020 10:45 AM

După decernarea premiilor Oscar, a avut loc celebra petrecere Vanity Fair, organizată în cinstea fastuosului eveniment. Tinutele purtate pe covorul roșu al Oscarurilor au fost schimbate cu altele și mai spectaculoase. Mai mult, numeroase vedete care au lipsit de la premiile propriu-zise au fost prezente la after-party-ul Vanity Fair. Iată cu ce s-au îmbrăcat acestea!

Tinute spectaculoase la petrecerea Vanity Fair 2020

Kim Kardashian a fost printre cele mai apreciate apariții de la petrecerea Vanity Fair. Deși a lipsit de la Oscaruri, vedeta a furat întreaga atenție după decernări. Kim a purtat o superbă rochie albă, semnată Alexander McQueen și a venit însoțită la eveniment de soțul ei, Kanye West.

Kim Kardashian Foto: hepta
Kim Kardashian Foto: hepta

 

Adriana Lima ne-a arătat în această seară ca perfecțiunea chiar există! Celebrul model a purtat o rochie Ralph and Russo, extrem de elegantă, de sexy și rafinată în același timp. Rochia asimetrică are în partea de sus un corset bătut cu cristale, care se oglindește în dresurile prețioase. Machiajul și coafura sunt impecabile și în deplin acord cu restul look-ului!

 

Adriana Lima Foto: profimedia
Adriana Lima Foto: profimedia

 

O altă apariție ravisantă a fost Jessica Alba! Si ea a optat pentru un look strălucitor, ce amintește de old-glam-ul Hollywoodian. Actrița a purtat o rochie Versace, într- combinație perfectă de nuanțe metalice.

Jessica Alba Foto: hepta
Jessica Alba Foto: hepta

 

Hailey Bieber nu s-a lăsat mai prejos și continuă să își demonstreze meritele pentru statutul de fashion icon, cu precădere atunci când poartă ținute de seară. Ea ne-a obișnuit cu look-ul său cotidian sport casual, însă la ceremonii se metamorfozează cu succes într-o divă. Hailey a purtat o rochie neagră Versace, cu un joc de transparențe foarte sexy.

Hailey Baldwin Bieber Foto: hepta
Hailey Baldwin Bieber Foto: hepta

 

Admiră și restul ținutelor spectaculoase de la petrecerea Vanity Fair, în galeria foto!