Fashion

Ţinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu! Analistul de modă a dat verdictul: care au fost cele mai WOW apariţii

nicoleta.ispasescu
May 7, 2019 14:45 PM

Extravaganţa a fost la ea acasă, luni seară (6 mai), la cea de-a 71-a ediţie a Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului. Show-ul fabulos a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Zeci de actriţe, actori, modele şi vedete mondene au păşit pe covorul roz, sub privirile camerelor de filmat şi ale criticilor de modă, în cele mai spectaculoase rochii. 

Pe aceeasi temaCele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu al Met Gala 2018

Dress code-ul acestei ediţii a fost ‘Camp: Notes on Fashion” (n.r. Notele modei). Pe lângă vedetele care au făcut parada modei cu ţinutele lor, a avut loc şi una dintre cele mai mari strângeri de fonduri din America, pentru Costume Institute al celebrului The Metropolitan Museum of Art.

Citeşte şi: Cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala 2019

Ţinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu!

Anna Wintour, redactorul şef al revistei americane Vogue, a fost gazda Met Gala, alături de Harry Styles, Serena Williams şi Lady Gaga, care a ieşit în prim-plan cu cele patru ţinute controversate din cadrul galei.

Cu această ocazie, celebrităţile au avut ocazia să îşi etaleze rochiile alese special pentru acest eveniment, fără să se gândească ce vor avea de comentat criticii de modă.

Citeşte şi: Cele mai nereuşite ţinute de la Met Gala 2019

În exclusivitate pentru Verdict.ro, analistul de modă, Alin Gălăţescu, a analizat ţinutele divelor de la Met Gala 2019. Acesta a concluzionat care au fost cele mai WOW apariţii de pe covorul roz de la cel mai tare eveniment de modă din SUA. Lady Gaga, Emily Ratajkowski, Celine Dion, Kylie şi Kendall Jenner, se numără printre vedetele care au făcut senzaţie.

 

Met Gala 2019. Ediţia cea mai excentrică, cea mai riscantă şi spectaculoasă din ultimii ani, cu o temă foarte conceptuală ‘Camp: Notes on Fashion’, inspirată de criticul literar Susan Sontag. 

Înainte de gală, a avut loc vernisajul acestei mari expoziţii pe tema, cu sute de creaţii care ilustrează ideea din concept, şi care, din punctul meu de vedere, nu fac altceva să dovedească cu adevărat că moda este o artă. Met Gala a fost, să nu uităm, pe lângă cea mai importantă serată de fashion şi lifestyle din lume, un eveniment caritabil’, a început criticul de modă, Alin Gălăţescu.

Celine Dion şi Emily Ratajkowski, printre cele mai frumoase apariţii de la Met Gala 2019

Pe lângă Anna Wintour, Lady Gaga a fost a doua gazdă a evenimentului. Artista şi-a făcut pe deplin datoria, a venit cu o rochie pe sistem matrioska, în care au evoluat succesiv mai multe rochii. Întâi a purtat o rochie ciclam, apoi una neagră, a treia o rochie furou roz, iar la final o lenjerie neagră care să fie în accepţiunea covorului pink, spectacular, al întregii gale.

Interesant mi s-a părut şi Emily Ratajkowski. După părerea mea a avut cea mai senzuală apariţie a serii. De asemenea, Celine Dion, cu cel mai important ‘come back’ din istoria muzicii, dovedeşte că poţi să te reinventezi doar în momentul în care ai ceva de spus. Ţinuta ei argintie, cu coroană spectaculoasă, aproape semănând cu statuia libertăţii, a fost un adevărat regal.

Kylie şi Kendall Jenner
Kylie şi Kendall Jenner

Cuplul Kylie şi Kendall Jenner a fost unul dintre cele mai elegante de la Met Gala. Surorile lui Kim Kardashian au mimat fetele de cabaret din Las Vegas sau puteau face parte foarte bine dintr-un spectacol sofisticat Moulin Rouge.

Cea mai elegantă ţinută şi care a respectat cel mai bine dress code-ul petrecerii a fost Saoirse Ronan, într-o creaţie Alessandro Michele pentru Gucci.

Una peste alta, a fost o seară a exoticului, a fanteziei, a libertăţii de creaţie şi a demonstraţiei că moda este o artă, o geneză de lumi fabuloase, care stau cu fruntea sus pe orice covor al oricărei gale din cele mai mari muzee ale lumii’, a concluzionat Alin Gălăţescu, referitor la rochiile divelor.

Citeşte şi: Cele mai frumoase cupluri de la Met Gala 2019