Fashion

Tinutele inedite purtate de vedete la avanpremiera filmului "Păsări de pradă"

irina.letitia
February 5, 2020 13:50 PM

Marți seară, 4 februarie, a avut loc avanpremiera filmului „Păsări de pradă” în România. Vedetele de la noi au răspuns prezent invitației și au participat la evenimentul care a avut și un dress code-special: ținute inspirate de Harley Quinn, protagonista filmului în cauză.

Tinutele inedite purtate de vedete la avanpremiera filmului „Păsări de pradă”

 

Alina Eremia, Diana Sar, Deea Codrea (concurenta emisiunii ”Bravo, ai stil!”), Codin Maticiuc, Diana Enciu, Anda Adam și Raluka s-au numărat printre vedetele prezente la avanpremieră. Tinutele lor au îmbinat utilul cu plăcutul și anume dress code-ul cu locația – la mall. Așadar, majoritatea outfit-urilor s-au aflat în zona sport/rock/cool. Iată însă, pe larg, ce au purtat acestea!

Dianei Sar îi place să se costumeze, asta mai ales dacă ne gândim și la apariția sa extravagantă de la premiile Elle Style 2019. La avanpremiera de aseară, Daiana a ales un look inspirat de Joker și de Harley Quinn, atât în zona machiajului, cât și a coafurii, similare cu cea purtată de Margot Robbie în film.

Ansamblul negru, compus dintr-o pereche de colanți asimetrici, transparenți și un top cu o trenă scurtă la spate a fost completat de o pereche de bocanci.

Diana Sar
Diana Sar

 

Alina Eremia a preferat un look de inspirație punk, un trend foarte în vogă în acestă perioadă, care se regăsește parțial și în stilul vestimentar al artistei, după cum ea însăși ne-a povestit (vezi video). Tintele, piesele din piele, dresurile de plasă sunt elementele ținutei care au trimis-o cu gândul la Harley Quinn.

Alina Eremia
Alina Eremia

 

Raluka se înscrie și ea în linia vestimentară regăsită și mai sus! Un outfit care îmbină atât detalii cu iz sexy – topul transparent – cu elemente ”dure”, de inspirație punk – bocancii.

Raluka
Raluka

 

Ana Baniciu a mixat la rândul ei o ținută foarte sexy – o salopetă mulată neagră, cu elemente rock: o pereche de bocanci de piele, cel mai des întânit item de ieri seară și o geacă de piele supradimensionată, cu alură masculină. Deși ținuta a fost din registrul dress code-ului, Ana a identificat în look-ul său un alt element reprezentativ pentru Harley Quinn: atitudinea!

Ana Banciu
Ana Banciu

 

Admiră și restul ținutelor purtate de vedete, în galeria foto!